Grillen én koken op de camping met NomadiQ

Je herkent dit vast tijdens de vakantie: het is te warm om binnen in de caravan, camper of tent te koken. Alleen bij het idee al, hoef je niet meer te eten. Dé oplossing is natuurlijk om buiten te koken. Haal hiervoor de nomadiQ tevoorschijn, zet ‘m op tafel (op de grond mag ook) en maak een lekkere maaltijd klaar. Uniek aan de compacte nomadiQ BBQ is dat je er zowel op kunt grillen als koken tegelijkertijd.

NomadiQ - gas-BBQ open

TREK ER OP UIT EN BBQ EVERYWHERE
Binnen één minuut is de nomadiQ BBQ gebruiksklaar…
Eet smakelijk!

Met z’n Internationale naam is de Nederlandse design BBQ een uitblinker in de wereld van draagbare barbecues. Van Europa tot Zuid-Afrika en van de Verenigde Staten tot Australië, is men fan van deze compacte buitenkeuken. Ideaal in gebruik op zowel de camping, het strand, een stadspark of op een boot. Dat kan o.a. omdat de nomadiQ BBQ lichtgewicht is (5,6 kg), inklapbaar is en eenvoudig te vervoeren. Ook het schoonmaken en opbergen van de nomadiQ is een koud kunstje.

Eén minuut

De nomadiQ werkt op gas en is binnen één minuut gebruiksklaar; neerzetten, voet uitdraaien, ontgrendel de knoppen (veiligheid voorop), klap de twee kookdelen van elkaar (grill oppervlak van 1460 cm2) en vergrendel met de knoppen de BBQ zodat hij stevig staat. Het is een gasbarbecue, dus bevestig de y-vormige gasslang aan de BBQ en draai de drukregelaar op de gasfles. De BBQ kan zowel op de kleine, als de grote gasfles, en op de buitenaansluiting van de camper worden aangesloten. Nu is het nog een kwestie van de ontstekingsknop indrukken en de grill is klaar voor gebruik. Genieten maar!

NomadiQ - gas-BBQ dicht

Op de camping

Maak van je campingtafel een buitenkeuken met deze innovatieve en uitklapbare BBQ. Wat dit de must have voor iedere kampeerder maakt is, dat je naast grillen tegelijkertijd kunt koken. Bak aan de ene kant een lekker visje of stuk vlees en kook gelijk op de andere zijde pasta of groente. Dat wordt smullen tijdens de vakantie!

Extra accessoires en e-BBQ

Er zijn praktische producten bij de portable nomadiQ te koop, zoals een beschermhoes in zwart (en vanaf het voorjaar tevens in ‘nomadiq rood’ en ‘army green’, verlengslangen voor de aansluiting op een grote gasfles of direct op uw camper, een luxe antislipmat is ideaal op de campingtafel, een dichte grillplaat om bijvoorbeeld een ei op te bakken en ook een speciale nomadiQ cleaning kit is in de maak. In het najaar lanceert nomadiQ een elektrische variant, de nomadiQ e-BBQ. Deze barbecue met stekker heeft de vele voordelen van variant in gas.

 

NomadiQ logo

nomadiQ

Meer informatie en een store locator:
www.nomadiqbbq.com

De nomadiQ is behalve via de eigen website te koop bij o.a. De Wit in Schijndel en Obelink in Winterswijk

 < Terug naar de vorige pagina