Ecologisch kamperen in en met de natuur

SOLBIO toiletvloeistof voor mobiele toilettenMet de caravan, camper of tent kamperen in een groene omgeving is fijn. Genieten van het buitenleven, de schone buitenlucht en de natuur. Chemicaliën staan daar recht tegenover. En toch willen we geen vieze luchtjes van het mobiele toilet. De oplossing: de krachtige en bioLOGISCHe toiletvloeistof van Solbio. Zeg met de Solbio 4-in-1 formule maar vaarwel tegen putlucht of chemische geuren uit het mobiele toilet, afvaltank, spoelwatertank en vuilwatertank.

Natuurlijk schoon

‘Gaat een biologische toiletreiniger de geurtjes even goed tegen als een chemische?’ Bij Solbio horen wij het de klant bijna denken. Maar… weet dat de natuur prima oplossingen biedt! Wij hebben de krachtigste schoonmakers, natuurlijk ecologisch en biologisch. Voor natuurlijk schoon.

De biologische en multifunctionele toiletvloeistof telt slechts 4 ingrediënten. Natuurlijke zeepstoffen, natuurlijk citroenzuur, 100% natuurlijke etherische oliën en plantenextracten doen het vuile werk voor je. Puur natuur en uiterst zuinig in gebruik. Kampeerders zijn hiermee verzekerd dat ze een natuurlijk product kopen dat geen schade aanbrengt. Niet aan de natuur, niet aan hun gezondheid en niet aan het toilet.

De 4 krachtpatsers van Solbio:
• Natuurlijke zeepstoffen
• Natuurlijk citroenzuur
• 100% natuurlijke etherische oliën
• Plantenextracten

Daarnaast is in 2021 het Vegan label en Ecogarantie label behaald. Twee belangrijke erkenningen voor dier- en milieuvriendelijke producten.

Krachtige 4-in-1 formule

Vanaf november 2021 is Solbio Original ook in een kleinere verpakking van 800 ml voor 20 doseringen verkrijgbaar
Vanaf november 2021 is Solbio Original ook in een kleinere verpakking van 800 ml voor 20 doseringen verkrijgbaar.
Solbio Original voor 40 doses kost € 24,99 is online te koop en via diverse verkooppunten.

Groener, schoner, veiliger en makkelijker, daar staat Solbio toiletvloeistof voor mobiele toiletten voor. Solbio is groener en schoner én omdat we slechts natuurlijk ingrediënten gebruiken is de toiletreiniger 100% veilig. De unieke 4-in-1-formule maakt het je tijdens de vakantie nog gemakkelijker.

Doe duurzaam met Solbio toiletvloeistof voor mobiele toiletten

Solbio is een zelfreinigende toiletvloeistof voor multifunctioneel gebruik. De krachtige formule zorgt ervoor dat hij 100% effectief werkt en bovendien is de vloeistof gemaakt van uitsluitend natuurlijke ingrediënten met frisse aroma’s van essentiële oliën die chemie totaal overbodig maken. De 4-in-1 formule werkt in: de afvaltank, de spoelwatertank, de vuilwatertank en door de zelfreinigende functie is alles altijd fris en zuiver.

Probeer ook eens de frisse geur van Solbio Marine!

Voor wie van een geurige afwisseling houdt is er naast de Original nu ook een Marine-variant, geurend naar sinaasappel. Ook praktisch voor de ‘kort’ kampeerders is de Original 800 ml verpakking.

 

solbio logo

Solbio Original XL (€ 24,99) en Solbio Marine XL (€ 29,99) is online te koop en via diverse verkooppunten.

Vind de dealers/verkooppunten via:
www.getsolbio.com/onze-top-dealers/< Terug naar de vorige pagina