Het model Adora is wat je noemt de bestseller van Adria Caravans op de Europese markt. Voor seizoen 2021 is dit model volledig vernieuwd, zowel wat betreft exterieur als interieur. Was het altijd al een model met veel comfort en luxe aan boord, nu kunnen we spreken van een wonderlijke metamorfose op dit gebied.

De nieuwe Adora 522 UP met een rechthoekig raam geïntegreerd in het panoramavenster
De nieuwe Adora 522 UP met een rechthoekig raam geïntegreerd in het panoramavenster

Adore – Een totaal nieuw exterieur

De stijlvolle strakke achterzijde is nu uitgerust met Hella LED achterlichten. Kijken we naar de entreezijde dan zien we een bredere toegangsdeur van 66 cm in plaats van 60 cm. Verder is de deur voorzien van een nieuwe vergrendeling, een groot raam en een afneembare prullenbak. Al de serviceluiken zijn nu hoger geplaatst, zodat u nu niet al te diep hoeft te bukken om voorwerpen in- of uit de bergruimtes te plaatsen. Dit houdt ook in dat de bedden nu zo’n 8 cm hoger dan voorheen zijn. Dat laatste maakt het in- en uitstappen van het bed wel nog zo prettiger.

De meest verrassende vernieuwingen bevinden zich in het front van de Adora. En dan bedoelen we onder andere het panoramavenster met een geïntegreerd rechthoekig voorraam. (Dus niet meer in een V-vorm). Ook nieuw aan de voorzijde zijn de links en rechts geplaatste windverdelers en een disselbakklep over de gehele breedte. Slimme oplossing is het gat aan de voorzijde boven de uitdraaisteun, waardoor de slinger moeiteloos te plaatsen is. Het maximale gewicht van deze Adora is standaard 1.700 kilo.

De disselbak over de volle breedte… Links en rechts de windverdelers… Gat voor de steunslinger aan de voorzijde Het Adria logo nu 3 dimensionaal

Alsof je thuiskomt

Het interieur is zo ingedeeld dat u zich direct welkom voelt. Warme tinten in het woonvertrek met indirecte verlichting, een uitnodigende rondzit in de boeg, een moderne keuken met een 140 liter Thetford koelkast met groot vriesvak, in het achterdeel een comfortabel Frans tweepersoonsbed en daarnaast de badkamer met banktoilet, douche en achter de spiegelwand verborgen wastafel. De keuken heeft nu een horizontaal breed panoramaraam, waardoor er veel meer daglicht in de caravan komt.

De moderne badkamer met spiegelwand Naast de badkamer het Frans tweepersoonsbed Moderne mengkraan in de keuken

Kijkje vanuit de keuken naar de boeg… De bredere entreedeur (66 cm) met uitneembare prullenbak

De Truma S 3004 met ringverwarming zorgt voor een aangename temperatuur tijdens koel weer. Desgewenst kan de elektrische vloerverwarming ook ingeschakeld worden. Nog een verrassend nieuwtje is dat in alle Adora modellen geen speakers meer zichtbaar zijn. Het geluid wordt over het gehele interieur verspreid via een audiosysteem dat verborgen is onder de koelkast.

De gastvrije rondzit…
De gastvrije rondzit…

 

Kortom, een wonderbaarlijke metamorfose van de gehele Adora serie.

Meer informatie en dealeradressen: nl.adria-mobil.com< Terug naar de vorige pagina