De nieuwe Adria Adora 613 PK is met zijn verrassende indeling de ideale caravan voor het gehele gezin. Alle eerder genoemde vernieuwingen in de modellen van de Adora serie vinden we ook terug in de 613 PK. Alleen is het panoramaraam aan de achterzijde van dit model geplaatst, waar zich de loungebank en een groot stapelbed voor de kinderen bevinden.

Kijkje in het stijlvolle interieur met indirecte verlichting en de ouderslaapkamer in de boeg
Kijkje in het stijlvolle interieur met indirecte verlichting en de ouderslaapkamer in de boeg

 

Zeer praktisch interieur

In de boeg van de caravan zien we het comfortabele Frans tweepersoonsbed voor de ouders met daarnaast de badkamer voorzien van een banktoilet, een douche en vanachter de spiegelwand een uitklapbare wastafel. In het midden van de Adora 613 PK is de moderne keuken met daar tegenover een ruime dwars geplaatste rondzit die eventueel nog kan worden omgebouwd tot een extra slaapplaats voor 2 personen.

Handig opbergkastje bij het bed… De ergonomische badkamer… Kijkje vanuit de keuken naar het achterdeel

Extra veel licht in de keuken en de zitbank door het grote dakluik. In het achterdeel hebben de kinderen overdag hun eigen zitplek in de vorm van een gezellige loungebank die heel eenvoudig kan worden veranderd in een solide stapelbed. Het onderste bed is uittrekbaar voor nog meer slaapruimte.

Het comfortabel en veilig stapelbed De gezellige loungebank voor de kinderen De Adora 613 PK met de windverdelers links en rechts in het front

Hoewel de keuken met de 140 liter koelkast en de vele kasten en laden zeer compleet is, kan optioneel nog een oven worden ingebouwd. Kortom, de Adria Adora 613 PK staat met zijn complete en luxe uitrusting garant voor een ware droomvakantie met het hele gezin. Het maximale standaardgewicht bedraagt 2.000 kilogram.

Meer informatie en dealeradressen: nl.adria-mobil.com< Terug naar de vorige pagina