In 2021 is het 90 jaar geleden dat Arist Dethleffs de eerste caravan van Duitsland bouwde. In 1931 was hij fabrikant van skistokken en zwepen en wilde graag zijn gezin bij zich hebben als hij op zakenreis ging. Zo ontwikkelde Arist een caravan die hij toen “woonauto” noemde. Die uitvinding sloeg aan in het land en al snel begon hij alleen nog maar caravans te produceren en later ook kampeerauto’s. Uiteindelijk is de naam Dethleffs in de caravanbranche niet meer weg te denken en is die naam uitgegroeid tot het meest toonaangevend en innoverend merk in Europa. Dat wordt nu voor het komend seizoen gevierd met een gloednieuwe versie van de vroegere caravanserie: de Aero.

Kijkje in het smaakvolle en ruimtelijk interieur
Kijkje in het smaakvolle en ruimtelijk interieur.

VOORAL OOK GERICHT OP EEN JONGERE DOELGROEP

De Aero was al eerder een populair model uit de collectie van Dethleffs, maar is nu in een compleet nieuw ontworpen design inclusief een verrassend jubileumpakket voor een bijzonder gunstige prijs verkrijgbaar. U heeft de keuze uit 5 modellen, waaronder ook een fraaie gezinscaravan, voorzien van stapelbedden in het achterdeel.

Opvallend aan het exterieur van de Aero 510 ER is zijn moderne uitstraling

Stijlvol relaxen in de comfortabele zitgroep
Stijlvol relaxen in de comfortabele zitgroep.

DE AERO 510 ER JUBILEUM EDITION VOOR LIEFHEBBERS VAN EENPERSOONSBEDDEN

De Dethleffs Aero 510 ER Jubileum Edition heeft een bijzonder ruimtelijk, fris en smaakvol interieur. De indeling bestaat uit twee eenpersoonsbedden in de boeg, een grote ronde zitgroep in het achterdeel, een zeer praktische keuken in het middendeel en daar tegenover een ruime badkamer.

Genieten van een uitstekende nachtrust
Genieten van een uitstekende nachtrust.

Opvallend aan het exterieur van de Aero 510 ER is zijn moderne uitstraling. Die uitstraling wordt nog eens geaccentueerd door het uitgebreide jubileumpakket dat bestaat uit 17-inch aluminium wielen, een gladde buitenbeplating met een chique striping, een brede toegangsdeur met een groot raam, een extra Midi-Heki dakluik (meer daglicht in het interieur), een disselbedekking en zeer stabiele uitdraaisteunen.

De Dethleffs Aero 510 ER Jubileum Edition heeft een bijzonder ruimtlijk, fris en smaakvol interieur

Meer informatie en dealeradressen:
www.dethleffs.nl< Terug naar de vorige pagina