440 D - Het extra lange Franse tweepersoonsbed
Het extra lange Franse tweepersoonsbed

De meest succesvolle instapper van LMC is de Style Comfort 440 D. Geen wonder, want dit model heeft een schat aan comfort aan boord. Vorig jaar geïntroduceerd, dit jaar gepresenteerd met nieuwe kleuren. Het exterieur is nu voorzien van een meer chique striping in antraciet en grijs. Het interieur heeft een bekleding met een bies in de kleur antraciet en ook de fraaie combinatie van houtdecor met witte accenten zoals die van de andere Style-modellen zien we in de Comfort 440 D terug. De brede werkbladen zijn nu in een witte uitvoering waardoor de caravan in zijn geheel lichter oogt. Alle contactdozen zijn veranderd van glanzend zwart naar mat grijs. Al met al heeft het interieur hier-door een meer rustige en ruimtelijke uitstraling verkregen.

EEN COMPLETE UITRUSTING

Bedenk het, en u vindt het in de Comfort 440 D. Wat het exterieur betreft heeft dit model standaard aluminium velgen, een disselafdekking, stabiele uitdraaisteunen die voorzien zijn van bigfoots, een toegangsdeur met een groot raam dat uitgerust is met een uitrolbare verduisteringsgordijn en een uitschuifbare hor, een serviceluik aan de tentzijde en tenslotte gas- en elektracontactdozen aan de tentzijde. Nieuw voor 2021 is ook een LED voortentverlichting boven de toegangsdeur.

EXTRA AANTREKKELIJK VOOR SENIOR CARAVANNERS

De keuken met extra breed aanrecht in wit De nieuwe antraciet bies in de zithoekbekleding De rolbare afvalwatertank heeft een plekje in de disselbak

EXTRA COMFORT BINNEN IN DE CARAVAN

Ook binnen in de caravan ontbreekt het u niet aan comfort. Het Frans tweepersoonsbed met zijn lengte van 2,10 meter in de boeg staat garant voor een optimaal slaapcomfort. Koken is een feest in de keuken met zijn brede aanrechtblad en drie gaspitten. Een groot dakluik boven de comfortabele zithoek in het achterdeel zorgt overdag voor een aangename lichtval. Direct naast het tweepersoonsbed bevindt zich de toiletruimte. Verder heeft de Style Comfort 440 D een boiler voor de warmwatervoorziening, een 40 liter verswatertank en een 25 liter afvalwatertank aan de achterzijde van de caravan. Mocht het wat kouder weer zijn, dan zorgt de elektrische vloerverwarming voor extra behaaglijke warmte in het interieur. Het gewicht van de caravan is 1.500 kilogram. Niet te vergeten geldt op elk LMC model longlive garantie van 12 jaar op opbouw en waterdichtheid.

En prettig de uitschuifbare insectenhor Het grote raam in de deur met verduisteringsgordijn Ook standaard extra stabiele uitdraaisteunen met bigfoots

Dit alles maakt de LMC Style Comfort 440 D extra aantrekkelijk voor senior caravanners.

En dat voor een verassend lage all-in prijs van € 19.950,-< Terug naar de vorige pagina