Caravanbedrijf M. van der Sande in Oirschot is een echt familiebedrijf met meer dan 40 jaar ervaring. Zeker als u persoonlijke aandacht belangrijk vindt en een eerlijk professioneel advies verlangt, dan bent u bij deze servicegerichte onderneming op het juiste adres.

Marcel van der Sande is een gepassioneerd dealer van Adria Caravans - caravanbedrijf
Marcel van der Sande is een gepassioneerd dealer van Adria Caravans.

Dat begint al bij een vrijblijvende eerste kennismaking, want de Brabantse gastvrijheid wordt direct al gekenmerkt bij uw bezoek. Eerst een kopje koffie of thee met iets lekkers, terwijl er goed wordt geluisterd naar uw specifieke wensen. Daarna gaat één van de adviseurs voor u aan de slag en laat u in de showroom enkele modellen zien die aan uw wensen voldoen.

Gaat het niet om een nieuw model, maar om een jonge Adria occasion met BOVAG garantie, ook dan zal blijken dat dit geen enkel probleem is. Bij Caravanbedrijf M. van der Sande gaat het er werkelijk om dat u 100% tevreden bent met uw aankoop. En dat resulteerde uiteindelijke in de titel Adria Caravandealer van het jaar 2017.

Caravanbedrijf M. van der Sande - Showroom logo Caravanbedrijf M. van der Sande - Ruim 20 nieuwe modellen in de showroom

Waarom specifiek uitsluitend caravans van het merk Adria?

Marcel: ‘Mijn vader is in 1980 hier begonnen en in die tijd werden we dealer van 3 caravanmerken. De keus werd bij meer merken steeds moeilijker, bovendien vraagt dat ook om meer showruimte. Dus kozen we uiteindelijk voor het dealerschap van één merk en dat werd Adria. Deze fabrikant biedt een grote keuze in luxe en comfortabele modellen met een redelijk aantrekkelijk prijskaartje. Dat maakt dat er voor ieders budget een Adria caravan is weggelegd.’

Meer informatie:
Caravanbedrijf M. van der Sande
De Stad 1
5688 NX Oirschot
T. 0499 575 252
E. info@sandecaravans.nl

Kom langs in onze showroom!
Of plan uw bezoek online:
sandecaravans.nl/showroom-afspraak
www.sandecaravans.nl< Terug naar de vorige pagina