Bekijk bij Caravancentrum Waterland alle kampeermogelijkheden

Familiebedrijf Caravancentrum Waterland heeft een grote showroom en winkel met kampeeraccessoires op het industrieterrein aan de rand van Purmerend. Er is genoeg parkeergelegenheid voor de deur en binnen krijgt de klant een gedegen en eerlijk advies. Wel zo fijn! Bekijk de nieuwste modellen Hobby campers, de nieuwe ‘anders dan anderen’ Beachy caravan, moderne Alpenkreuzer vouwwagens of diverse occasions.

Nieuwe vouwwagens

Eigenaar Jan van Zon en zijn team laten graag de diverse mogelijkheden om zorgeloos te kamperen zien. In de showroom staan de nieuwe modellen vouwwagens van Alpenkreuzer, onderscheidend en functioneel. Het ontwerp Waterfront met z’n blauwe tentdoek is een comfortabele vouwwagen voor twee personen, eventueel uit te breiden met een bijzettent.

Waterfront met blauw tentdoek - comfortabele vouwwagen voor twee personen
Nieuwe modellen vouwwagens van Alpenkreuzer, onderscheidend en functioneel. Waterfront met blauw tentdoek, is een comfortabele vouwwagen voor twee personen.

Vouwwagen OpenAir, voor 2 tot 6 personen, is een opvallende verschijning met groen tentdoek, een hybride-AIR-frame en dakraam. “In de showroom vertellen we meer over het vouw- en inklapsysteem en de trailer. Voor iedereen die wil kamperen, maar niet in een tent op de grond wil liggen en een caravan te kostbaar vindt, is dit een geweldig kampeermiddel”, legt Jan uit.

Vouwwagen - OpenAir voor 2 tot 6 personen is een opvallende verschijning met groen tentdoek een hybride-AIR-frame
Vouwwagen OpenAir, voor 2 tot 6 personen, is een opvallende verschijning met groen tentdoek een hybride-AIR-frame.

Voor iedere kampeerder wat wils, van basic tot luxe. Voor de liefhebber van rondreizen en voor de lange-verblijf-vakantieganger is er een kampeermiddel te vinden. Met een camper kan er comfortabel worden rondgetrokken. Bekijk bijvoorbeeld de Hobby Optima de Luxe met een elegant buitendesign en modern interieur. Dit model kent nu drie indelingen, met tot wel vijf slaapplaatsen. Kies tussen indelingen met éénpersoonsbedden of voor een extra hefbed. Bij Caravancentrum Waterland leggen ze graag de verschillen uit.

Modellen 2022

Kampeerders willen in de caravan ruimte, bewegingsvrijheid en misschien wel een nieuw design. Hobby heeft de nieuwste modellen 2022 uitgeleverd en deze staan in de showroom. Van een Hobby Maxia tot Hobby Hobby Ontour 460 DL. Zo’n Ontour valt in het interieur op met een warm houtdecor en minimalistische hangkasten. De nieuwe deuren kunnen gemakkelijk zonder handgreep worden geopend en worden gesloten met behulp van een stil, soft-close-mechanisme. De stijlvolle, premium Maxia is voorzien van alle luxe en mooi interieur waarbij kleuren perfect op elkaar zijn afgestemd. Er zijn twee modellen van Maxia: 495 UL en 660 WQM.

Ruimte bewegingsvrijheid Hobby heeft de nieuwste modellen 2022 uitgeleverd en deze staan in de showroom
Ruimte bewegingsvrijheid Hobby heeft de nieuwste modellen 2022 uitgeleverd en deze staan in de showroom.

Ruimte bewegingsvrijheid Hobby heeft de nieuwste modellen 2022 uitgeleverd en deze staan in de showroom - slaapkamer

Een compleet nieuw submerk van Hobby is de Beachy. Deze nieuwkomer oogt aan de buitenzijde ‘anders’ met een ronde uitstraling en binnen enorme inrichtingsmogelijkheden in een compacte ruimte. Dankzij de modulaire constructie is de Beachy flexibel in te delen. Natuurlijke materialen en stoffen zorgen voor het strandgevoel. En met een paar simpele stappen verplaatst je de eet- en zithoek naar buiten, voor je eigen deur. Een andere highlight is de grote achterdeur: op het bed zitten en daarbij naar het water kijken, dat is het echte beachy-gevoel! Er zijn drie indelingen: de 360, de 420 en de 450. Jan en zijn team laten de Beachy graag verder zien.

De Beachy
De Beachy
Een compleet nieuw submerk van Hobby is de Beachy - Deze nieuwkomer oogt aan de buitenzijde anders met een ronde uitstraling en binnen enorme inrichtingsmogelijkheden in een compacte ruimte
Een compleet nieuw submerk van Hobby is de Beachy – Deze nieuwkomer oogt aan de buitenzijde anders met een ronde uitstraling en binnen enorme inrichtingsmogelijkheden in een compacte ruimte.

Lifestyle producten

Neem gerust de tijd voor een bezoek aan Caravancentrum Waterland, want behalve grote showroom met caravans, campers en vouwwagens is er de grote winkel met kampeeraccessoires en leuke lifestyle producten. Van praktische zaken als caravanspiegels en -sloten tot kleurrijk servies en stevige stoelen. Tijdens de huisshow van 6 tot en met 17 oktober zijn er extra spectaculaire aanbiedingen.

 

Caravancentrum Waterland B.V.
Polderweg 18
1446 AA Purmerend
Tel. 0299 477 210
info@caravancentrumwaterland.nl
caravancentrumwaterland.nl

Openingstijden
maandag t/m zaterdag 09.00 – 17.00 uur

 < Terug naar de vorige pagina