Solbio – Kamperen in en met de natuur!

Van vakanties worden we vrolijk. Van vieze luchtjes niet. Met de Solbio 4-in-1 formule heb je geen putlucht of chemische geuren meer in het mobiele toilet, afvaltank, spoelwatertank en vuilwatertank. Haal de caravan of camper maar uit de stalling en maak alle leidingen en tanks schoon met deze doeltreffende zelfreiniger. Natuurlijk biologisch.

Logisch dat je het kampeerseizoen weer fris wilt starten en de caravan, camper of de boot klaar voor vertrek wilt maken. En tegenwoordig is het dan ook meer dan logisch om dat duurzaam te doen. Ecologisch en biologisch. Met Solbio toiletvloeistof voor mobiele toiletten dus.

Take the green road

Bij kamperen hoort natuur. Schone lucht, groene omgeving. Chemicaliën staan daar recht tegenover. Solbio heeft een biologische en multifunctionele toiletvloeistof ontwikkeld, die niet onder doet voor de chemische variant. Eigenlijk best gek dat er geen biologisch alternatief was, vinden ze bij Solbio. Zij zijn de ‘groene’ weg ingeslagen met de 4-in-1 formules voor een biologische en zeer krachtige werking. Puur natuur en uiterst zuinig in gebruik.

Krachtige 4-in-1 formule

De formule zorgt ervoor dat het 100% effectief werkt en bovendien is de vloeistof gemaakt van uitsluitend natuurlijke ingrediënten met frisse aroma’s van essentiële oliën die chemie totaal overbodig maken. De 4-in-1 formule werkt in: de afvaltank, de spoelwatertank, de vuilwatertank en door de zelfreinigende functie is alles altijd fris en zuiver. Bye, bye vieze geurtjes en (kalk)aanslag. De natuurlijke krachtpatser doet z’n schoonmaakwerk. De caravan en camper is direct klaar voor gebruik en dankzij dit multifunctionele product is er meer ruimte over voor andere spullen.

Solbio verpakking

Vegan label

Solbio bestaat uit maar uit vier ingrediënten: natuurlijke zeepstoffen, natuurlijk citroenzuur, 100% natuurlijke etherische oliën en plantenextracten. Dit jaar is het Vegan label en Ecogarantie label behaald. Twee belangrijke erkenningen voor dier- en milieuvriendelijke producten.
Ook nieuw dit jaar is de Marine-variant. Naast de Original is er nu een iets krachtigere versie voor grotere afvaltanks verschenen, met de geur van sinaasappel.

 

Logo Solbio

Solbio Original XL (€ 24,99) en Solbio Marine XL (€ 29,99) is online te koop en via diverse verkooppunten.

Vind de dealers/verkooppunten via:
www.getsolbio.com/onze-top-dealers/< Terug naar de vorige pagina