Vakantie? Dat kan elk moment van het jaar

De Vrijbuiter - Chestnut 230

Vakantie vieren is fijn. Voor de één betekent vakantie er op uit gaan en voor een ander is dat lekker chillen bij het water. Hoe je de vakantie ook door wilt brengen, bij Vrijbuiter laten ze zien dat je elk moment van het jaar vakantie kunt houden. Een middag samen in de buitenlucht vertoeven kan al een mini-break zijn.
Zo’n (mid)dag met de juiste spullen op pad gaan is meteen een goede voorbereiding voor de ‘grote vakantie’. Naast dat het een goed testmoment is, is de voorpret van het in orde maken van je vakantiespullen al een feest.

Begin je vakantiepret bij Vrijbuiter. Vrijbuiter heeft een eigen merk: Redwood.

Kamperen en genieten van het buitenleven. In de Vrijbuiter kampeerwinkels in Zaandam en Gouda weten ze er alles van. Wandel de winkel binnen en het voelt of je al op vakantie bent. In de twee mega-stores, met meer dan 20.000 outdoor producten, adviseren de Vrijbuiter-medewerkers met plezier en delen zij graag hun deskundige en eerlijke reiservaring. Van dichtbij huis tot verre reis. Want, vakantie vieren doen we zeker niet meer standaard ieder jaar op dezelfde manier.

De Vrijbuiter - Kleding De Vrijbuiter - winkel

Floris Freriks, marketing coördinator bij Vrijbuiter signaleert ontwikkelingen in de manier van vakantie vieren: “We zien dat vakanties veel vrijer worden ingevuld dan vroeger. Het ene jaar is men meer geïnteresseerd in overnachten in een glamping tent en dan weer in een vouwwagen. Ik zie dat de vouwwagen weer up-coming is, omdat een vouwwagen achter een elektrische auto gekoppeld kan worden. Oók meer mainstream is de daktent. Snel op te zetten en de daktent geeft een avontuurlijk gevoel. Maar de traditionelere Bell tenten of een tipitent blijven ook in trek. Vandaar dat wij een nog breder assortiment voeren dan voorheen. Denk hierbij ook aan luxere slaapmatjes en luchtbedden, want tijdens de vakantie wil men wel goed kunnen slapen.”

Redwood

Vrijbuiter heeft een eigen merk: Redwood. Van tenten tot slaapmatten, van campingstoelen tot fleecevesten. Er wordt continu gekeken naar vakantietrends. De functionele en sterke outdoorproducten van Redwood spelen altijd in op de vraag van de klant. De store manager in Zaandam, Lars Hierck, legt uit dat er vraag was naar grotere én kleinere opblaastenten. “We hebben twee nieuwe formaten Navarro. Beiden zijn opblaastenten en staan dus snel. De Redwood Navarro 260 AIR TC is een robuuste opblaasbare 3-persoonstent. De Navarro 400 AIR TC is een ruime opblaasbare 5-persoonstent. Deze twee tenten zijn gemaakt van 200 grams technisch katoen en de luchtslangen van 14 cm breed maken de tent extra stabiel.”

We hebben twee nieuwe formaten Navarro - Beide Navarro’s zijn opblaastenten en staan dus snel.
We hebben twee nieuwe formaten Navarro. Beide Navarro’s zijn opblaastenten en staan dus snel.
De Redwood Navarro 260 AIR TC is een robuuste opblaasbare 3-persoonstent - De Navarro 400 AIR TC is een ruime opblaasbare 5-persoonstent
De Redwood Navarro 260 AIR TC is een robuuste opblaasbare 3-persoonstent. De Navarro 400 AIR TC is een ruime opblaasbare 5-persoonstent.

De Vrijbuiter - Arco 300 Air

Ook nieuw in het Redwood assortiment is de Hickory Kookkast met twee afsluitbare ritsvakken met plankjesOok nieuw in het Redwood assortiment is de Hickory Kookkast met twee afsluitbare ritsvakken met plankjes. Ideaal voor koken én voor het opbergen van spullen. Het blad is van bamboo, net als de nieuwe Bambusa tafels van Redwood.

Voorpret

Naast de trend van luxer vakantie vieren, zien ze bij Vrijbuiter dat vakantiegangers actiever worden. Dat is ook terug te zien in de winkel; een wand vol wandelschoenen, ruime keus aan Redwood kleding en drinkflessen. “Met een herbruikbare waterfles heb je altijd je drankje bij je. We hebben in de winkel zelfs een watertappunt”, vertelt Lars.

De vakantie voorpret begint meteen in de winkel. Bekijk de wand met gekleurd servies bijvoorbeeld. Er is een ruime keus aan duurzame waterflessen, onder andere van het Nederlandse merk Mepal. Goed afsluitbare en lekvrije waterflessen in diverse kleuren én slimme insulated bottles voor koude of warme dranken. Deze Mepal bottles houden je drankje warm (tot 12 uur lang) of koud (tot 24 uur lang) en dat is dus altijd handig voor onderweg.

In een Mepal isoleerfles blijft je drankje lekker lang koud of warm. De Ellipse is er in 5 varianten 350 - 375 - 500 - 900 ml fles en 475 ml isoleerbeker. De nieuwe serviescollectie van Mepal is er in vier kleuren: Nordic sage, white en black of Vivid mauve.
Handig! De Silueta bestekset van Mepal wordt door de houder eenvoudig bij elkaar gehouden. De Vrijbuiter - Mepal gele bekers

“De voorbereiding van de vakantie is de helft van het plezier”, zo stelt Floris. Hij bedoelt daarmee dat de voorpret van het in orde maken van de vakantiespullen leuk is. “Zeker als je er tussendoor gewoon eens op uit trekt, voor een middag, dag of weekend. Dan kun je de spullen meteen testen. Nederlanders plannen eigenlijk graag de vakantie lang vooruit, maar het is toch zonde om al die mooie en goede vakantiespullen op zolder op te slaan. Pak je kookstel naar voren en ga er eens na je werk op uit. Flesje wijn mee en je hebt een mini-vakantie. Juist die spontane acties zorgen voor een fijn vakantiegevoel waar je van kunt genieten. Begin je vakantiepret bij Vrijbuiter.”

De Vrijbuiter - waterflessen

Logo Vrijbuiter

Vrijbuiter Zaandam
Stormhoek 17, 1506 SW Zaandam
Vrijbuiter Gouda
Elburgplein 18, 2803 PX Gouda
Winkels zijn 7 dagen per week geopend.

Tel. 085-8085106
www.vrijbuiter.nl< Terug naar de vorige pagina