Upcycle de caravan of camper met extra daglicht met resizeable blinds

UCS resizeable blinds productDe plissé hordeuren voor een camper en caravan, wie kent ze inmiddels niet. Horrex bracht ze jaren geleden voor het eerst op de markt. Het bedrijf ontwikkelt in Nederland continu nieuwe en vooral heel praktische producten. Recent heeft de internationale marktleider van horren voor caravans en campers de unieke resizeable blinds gelanceerd. Deze plissé gaas- verduistering cassettes zijn nu zeer eenvoudig op iedere gewenste maat te maken. Een prachtige luxe upgrade van de caravan of camper!

Het hart van de innovatie voor nieuwe en praktische producten voor de caravan en camper is in Vlaardingen gevestigd. Het denken en doen van Horrex bestaat uit continu innoveren en dat levert een breed assortiment producten op het gebied van dubbelglas acrylaat ramen (nieuw!) met plissé blinds, luxe buitendeuren met natuurlijk de plisséhordeuren, of roomdividers op. Maar ook compressorkoelkasten die perfect passen in de beschikbare ruimte in de camper of caravan, worden aan dealers geleverd. Koelkast vervangen? Laat zo’n Horrex-koelkast inbouwen, ze zijn geluidsarm, hebben een minimalistisch design en beschikken over uitstekende koeleigenschappen.

UCS resizeable blinds interieur

Upcycle

Kamperen is door velen opnieuw ontdekt en dé manier van vakantie vieren. Op pad met een camper of caravan, de vrijheid tegemoet. Er is een groeiende trend in het ombouwen van busjes naar campers en dan is een handbediende- of luxe elektrische slide-out waarmee meer binnenruimte wordt gecreëerd ideaal. Daarnaast is het plaatsen van een skylight een perfecte manier om meer licht en ventilatie te krijgen. Upcycle de camper of caravan met één van de nieuwste Horrex producten en geniet nog meer van de vakantie. De dealer voorziet kampeerliefhebbers graag van informatie en kan alles Horrex producten plaatsen.

UCS Opties
100% blackout
Kleur afwerking
Honeycomb
Led-achtergrond-verlichting

UCS resizeable blinds keuken

Flexibel

De blind combinatie is voorzien van verduistering en gaas. Houd insecten buiten de kampeeraccommodatie met zo’n hor. Helemaal nieuw in het assortiment zijn de UCS resizeable blinds die op maat te maken zijn en met gemak gemonteerd kunnen worden. Dankzij het resizeable systeem heeft de dealer altijd de juiste maat op voorraad en kunnen blinds en horren voor ieder raam geplaatst worden. Op deze manier kan er flexibel worden vervangen en is het comfort groots. Geen insecten binnen en meer privacy en een goede nachtrust dankzij de 100% blackout verduistering. Geniet van de vakantie!

 

Horrex logo

Horrex
Taanderijstraat 19
3133 ET Vlaardingen
Tel: 010 2619600
www.horrex.nl

Vind de dichtstbijzijnde dealer via de ‘dealer locator’ tool op de site:
www.horrex.nl/service< Terug naar de vorige pagina