De campers en caravans van KABE zijn in alle opzichten bijzonder!

Het Zweedse merk levert topkwaliteit, voorziet in alle comfort en is standaard al zeer compleet. Denk aan een caravan of camper inclusief Alde verwarming, boordaccu, lederen bekleding, droogkast, combimagnetron en nog veel meer praktische producten die het leven net iets luxer en comfortabeler maken.

Zonder te overdrijven, valt te zeggen dat KABE al een halve eeuw vooroploopt in de ontwikkeling van caravans en campers.
Eenmaal de kwaliteit ervaren, wil je niet anders meer. Stap binnen bij een caravan of camper en raak overtuigt. Van bijvoorbeeld het unieke systeem van de vloerverwarming, zodat het overal gelijkmatig en aangenaam van temperatuur is. Het is niet alleen het verwarmingssysteem dat voor comfort zorgt, het is ook het geoptimaliseerde ventilatiesysteem en de prima isolatie. Het leven in een KABE kan jaarrond fantastisch zijn, van minus 48 °C tot plus 50 °C. Van winterkamperen tot zonnige zomervakanties, er kan altijd worden genoten in de caravan of camper.

152 modellen

Alle KABE campers en caravans hebben dezelfde hoge kwaliteit, het verschil zit ‘m in de diverse series en in de uitrusting. Het Zweedse familiebedrijf, de derde generatie staat inmiddels aan het roer, heeft nu 191 modellen, 159 caravans en 32 campers. Allen zijn standaard al compleet en comfortabel. Eigenlijk kun je het zo gek niet bedenken of het is aanwezig: van een verwarmde schoenenkast tot mobiele bediening zodat de verwarming op afstand al kan worden ingeschakeld. Ook praktisch gezien heeft KABE veel mooie en slimme oplossingen, zoals een opberglade over de volle breedte voor ski’s of golfsticks en het slide-out systeem in de banken om in een handomdraai de zitting nog comfortabeler te plaatsen. Ga gerust op pad met de KABE en geniet overal, dus ook waar geen voorzieningen of stroompunt is, van alle comfort aan boord van de eigen camper of caravan.

KABE komt niet jaarlijks met nieuwe series en noviteiten. Namelijk: Wat al goed is, hoeft niet anders. Wel wordt er bij regelmaat vernieuwd. Zo komt er in 2022 een nieuwe Classic caravan serie. Er zijn vernieuwingen doorgevoerd in zowel het interieur als het exterieur.

ALDE HEATING SYSTEM en het unieke systeem van de vloerverwarming.

ALDE HEATING SYSTEM en het unieke systeem van de vloerverwarming

KABE Travel Master Royal x780

Bekijk het crossover model KABE Travel Master Royal x780 en ontdek de twee volwaardige tweepersoonsbedden in de camper. Het elektrische hefbed is fraai in het plafond weggewerkt, maar wat deze camper extra bijzonder maakt is de breedte van 2,45 meter. Dit maakt de camper enorm ruimtelijk! Dit model is verkrijgbaar in 5 verschillende indelingen:

• Frans bed (LXL)
• Twee enkele bedden zonder garage (LB)
• Twee enkele bedden met garage (LGB)
• Badkamer over de volle breedte (LT)
• Queensbed (LQB)

KABE Travel Master Royal x780
KABE Travel Master Royal x780

Enkele hoogtepunten van de KABE Travel Master Royal zijn: AL-KO chassis, Mercedes 170 pk motor, active break en zijwind assistent, automatisch vloerverwarmingssysteem, armsteunen voor de dinette en bank met slide-out functie, ingebouwde oven, buitenverlichting met bewegingssensor en AGM 130 Ah accu met accusensor.

Imperial serie

De absolute topklasse en meest luxe uitvoering in KABE-caravans is de Imperial serie.
Met maar liefst 15 verschillende modellen, met mogelijke 56 indelingen is er werkelijk voor ieder wat wils en bijna custom made.

Imperial serie
Imperial serie

Onder andere deze extra’s maken de Imperial caravan extra bijzonder: 15” Diamond Cut velgen, glad plaatwerk, airconditioning Fresh Jet, Alde zone-verwarming, werkblad met inductiekookplaat en ingebouwde oven, draaibaar spoeltoilet met pot van keramiek en KABE Premium Sound System.

 

KABE LOGO

KABE Group
Informatie over KABE is terug te vinden op www.kabe.nl

Dealers De Greeff Recreatie Grave, Hiddink Caravans BV Tubbergen, Martens Caravanbouw Brummen, Recreama de Boer Caravans BV Groningen, Van Eijk Caravans Hapert.

www.kabe.se/nl/dealers/nederland

 

VOORINSCHRIJVING
Ja, ik ontvang graag de KABE brochure!

Cover KABE

Laat uw gegevens achter op het invulformulier. U ontvangt dan de complete KABE brochure.

www.kabe.se/nl/over-kabe/contact-met-ons/< Terug naar de vorige pagina