CaravanCentrum Treffers – Nu ook dealer van LMC

Sterckeman Evolution 520CaravanCentrum Treffers heeft de showroom kunnen verdubbelen naar ruim duizend vierkante meter. Dat was hard nodig, want de specialist in Sprite en Sterckeman is sinds kort ook dealer van LMC caravans. Erwin Treffers: “We hebben nu ruimte om van alle drie de merken alle modellen te presenteren.”

Het dealerschap van LMC is voor Erwin en Philippina Treffers een logische stap. Erwin: “We zijn begonnen met het dealerschap van Sterckeman en even later Sprite. Sprite is een prachtig Engels merk met een hoog standaard uitrustingsniveau. LMC is een heel ander type caravan. Het is van een Duitse fabrikant en het klopt dat dat staat voor degelijkheid. De modellen lopen uiteen van een instapmodel tot heel luxe.”

Philippina vindt dat van LMC twee modellen eruit springen: de Sassino Comfort en de Style Comfort serie. “De Sassino is een instapper voor een gezin die het kamperen wil ontdekken. De Sassino kan worden uitgevoerd met enkele bedden, een tweepersoonsbed of met stapelbedden. De Sassino Comfort 460 E heeft een indeling met twee aparte bedden. De modellen van de Style Comfort zijn gebouwd op een compact chassis van 1.500 kg en hebben binnen toch voldoende ruimte. De Style Comfort 440 D heeft standaard een groot aanrecht en een Frans bed met een lengte van 210 centimeter. De 450 D heeft een vrijstaand bed waar je aan twee kanten kunt in- en uitstappen. Voor alle vier de modellen hebben we een speciale actie met een uitbreidingspakket.”

Sterckeman en Sprite, maar nu ook LMC

Sprite Cruzer 495

Erwin verwacht dat de Sprite Cruzer 550 SR met een geheel nieuwe indeling dit jaar erg populair is. “Dat is vooral vanwege de doucheruimte in de ruime badkamer. Ook het grote vrijstaande bed wordt vaak genoemd als pluspunt. De standaarduitrusting straalt kwaliteit en comfort uit. Dat zie je terug in luxe keukenapparatuur en de Swift Command app waarmee je vrijwel alle apparatuur kunt bedienen. Alle series van Sprite zijn zeer compleet uitgevoerd.

Sprite Cruzer 495

De Cruzer serie heeft ook nog eens een douche en een 10 liter warmwaterboiler.” Treffers wil met de Sterckeman Graphite voortborduren op een zeer goede actie met een aantrekkelijk optiepakket. Daarnaast heeft Sterckeman veel betaalbare modellen die door het lage gewicht bijna door iedere auto te trekken zijn.

De eerste maanden van dit jaar is ook hard gewerkt om de nieuwe showroom op orde te krijgen. Erwin: “Het pand van onze buren kwam vrij. Daardoor kregen we de kans om een tweede fantastische showroom te openen. We hebben daardoor veel nieuwe caravans op voorraad en we zijn er trots op dat we vijftig caravans in onze showrooms kunnen presenteren.”

 

Logo CaravanCentrum Treffers

CaravanCentrum Treffers
De Wetering 8
4906 CT Oosterhout
Tel. 0162 69 31 87 M. 06 55 83 66 18
info@caravancentrumtreffers.nl
www.caravancentrumtreffers.nl

Openingstijden:
dinsdag t/m vrijdag 9:30 – 17:30 uur
zaterdag 10:00 – 17:00 uur< Terug naar de vorige pagina