Caravancentrum Waterland – gezellig winkelen in de sfeervolle kampeershop

Waar we vaak horen dat caravans of campers niet meer voor het kampeerseizoen 2022 leverbaar zijn, is het bij Caravancentrum Waterland anders. In de grote showroom en op het buitenterrein is er nog keus aan comfortabele caravans waarmee je dit jaar nog op reis kunt.

Het mag dan wel druk zijn bij het familiebedrijf Caravancentrum Waterland, op het industrieterrein aan de rand van Purmerend, er wordt altijd tijd gemaakt voor de klant. Patrick van Zon, de zoon van eigenaren Berdi en Jan, is flexibel inzetbaar binnen het bedrijf en komt naar de showroom om ons meer te vertellen over de diverse caravans die uit voorraad leverbaar zijn.

Patrick van Zon
Patrick van Zon

Beachy 420

Nadat wij bij binnenkomst in de showroom eerst bij de enorme keus aan lampen, van groot tot klein, van hang- tot tafellamp en van solar tot stroom, hebben gekeken, blijven we staan bij de Beachy caravan van Hobby. Een opvallende verschijning vanwege het design, maar ook door de sfeervolle presentatie in de showroom. Patrick vertelt: “Hobby heeft dit submerk gepresenteerd als ‘het strandgevoel op wielen’ vandaar dat wij het ook in dit zomerse gevoel aankleden.

Hobby heeft het submerk Beachy gepresenteerd als het strandgevoel op wielen
Hobby heeft het submerk Beachy gepresenteerd als ‘het strandgevoel op wielen’.

Patrick van Zon vertelt ons meer over de diverse caravans die uit voorraad leverbaar zijn.

Beachy slaat met z’n basic uitstraling en lichtgewicht aan bij een jonge generatie én bij liefhebbers van Eriba caravans die toch net even een iets grotere caravan willen. De Beachy heeft een eenvoudige, maar praktische uitrusting en geeft je alle vrijheid om er op uit te trekken. Lekker buiten te zijn. Zo is er standaard geen kookuitrusting in de caravan, omdat kampeerders graag buiten willen koken. In onze kampeershop hebben we dan ook ruime keus aan barbecues, elektrische bakplaten en kooktoestellen om buiten op een kookkast te plaatsen. Beachy is er in drie verschillende modellen: 360, 420 en 450. Van de 420 hebben wij nog enkele modellen en kunnen wij voor de zomer nog leveren.”

Fendt Bianco 515 SG en Hobby Excellent edition

Verderop in de showroom laat Patrick een favoriet model van Fendt zien, de Bianco 515 SG met losse bedden.

Fendt heeft de rondzit vierkant gemaakt
Fendt heeft de ‘rondzit’ vierkant gemaakt.

“Met de extra lattenbodem en matras kun je er gemakkelijk een groot bed van maken. Een ander groot voordeel van deze comfortabele caravan is de ruime bank. Fendt heeft de ‘rondzit’ vierkant gemaakt waardoor je relaxt in de hoek kunt zitten.” Ook dit model is voor deze zomer nog leverbaar.

Maak in de Fendt Bianco 515 SG een groot tweepersoonsbed door de extra lattenbodem naar voren te trekken en van een matras te voorzien Hobby Excellent edition met volledig vernieuwd interieur met houtkleur en grijze stripping Hobby Excellent edition met een kinderkamer met stapelbed

Net als de Hobby Excellent edition die wij op het buitenterrein bekijken. Het interieur is volledig vernieuwd en oogt met de houtkleur en grijze stripping heerlijk fris. Wat een licht en ruimte! De breedte is 2,5 meter en dat merk je binnen. “Standaard wordt deze Hobby geleverd met een ‘kinderkamer’ met stapelbed. Wij hebben gekozen voor de indeling met drie stapelbedden. Deze ruimte voor de kinderen af met een schuifwandje afsluitbaar, net als het achterste gedeelte met het tweepersoonsbed. Achterin, achter de deur is het toilet met daarnaast een losse ruimte voor de wastafel. Er is enorm veel kastruimte en dat maakt deze caravan zeer geliefd”, besluit Patrick.

Heel veel kampeeraccessoires in de shop

1. ProGarden LED-lamp 51×30 cm

ProGarden LED-lamp 51x30 cm
Wat een eye catcher! Deze grote, oplaadbare lamp schakel je met een afstandsbediening op de gewenste kleur. Er zijn maar liefst 16 kleuropties. Deze sfeervolle lamp staat gezellig op tafel op de camping, maar kan ook prima in de tuin, op het balkon of binnen worden geplaatst.

2. Travellife relaxstoel en ligbed

Travellife relaxstoel en ligbed
Ga gerust in de showroom op de relaxstoel zitten om te ervaren hoe ideaal deze campingstoel met Airmesh bekleding is. Het zachte stof is ademend waardoor het op warme dagen niet zweterig aanvoelt. Er is ook een bijpassend ligbed bij verkrijgbaar.

3. Kleurrijk servies

Kleurrijk kampeerservies
In de kampeershop fleurt het pastelkleurige melamine servies het schap op. Dek de tafel ook op de camping gezellig in met deze vrolijke borden, bekers en bakjes.

 

Logo Waterland

Caravancentrum Waterland B.V.
Polderweg 18
1446 AA Purmerend
T. 0299 477 210
E. info@caravancentrumwaterland.nl
caravancentrumwaterland.nl

Openingstijden:
maandag t/m zaterdag 09.00 – 17.00 uur< Terug naar de vorige pagina