Bekijk online de huidige voorraad en aanbiedingen

De Klerk Campers en Caravans in Hillegom is een familiebedrijf waar kwaliteit, service en ervaring hoog in het vaandel staan. Kom er een kijkje nemen bij de nieuwste modellen campers en caravans, van Tabbert tot Knaus Sport E.power Selection en van bus- tot huurcamper.

Tabbert Booster

De Klerk Campers en Caravans is de eerste Tabbert dealer van Nederland. Wij werken al meer dan 50 jaar samen met dit merk en daar zijn we nog altijd erg trots op. Dankzij onze ervaring kunnen wij klanten goed adviseren in Tabbert caravans.

Het speciaal voor Nederland ontworpen model de Booster - Zowel het interieur als het exterieur geven een echte Boos
Het speciaal voor Nederland ontworpen model: de Booster! Zowel het interieur als het exterieur geven een echte Boost.

Aan de buitenkant is de caravan strak afgewerkt. Ook het interieur mag er zijn. De Booster komt met Soft Carbon bekleding, waardoor de caravan zeer modern oogt. Daarnaast is deze caravan voorzien van allerlei extra’s, zoals een hordeur, ambianceverlichting en aluminium velgen. Het actiemodel en is standaard rijk uitgerust met o.a. zijwanden met gladde platen, GFK-dak (hagelbestendig), watergel-matrassen, stopcontacten en USB-poorten. De Tabbert Booster is verkrijgbaar in zeven verschillende indelingen, welke u op onze website kunt bekijken.

Helemaal ‘van het gas af’

Kijkt u naar een gasloze caravan, dan hebben wij de Knaus Sport E.power Selection. Deze caravan is helemaal ‘van het gas af’. Dat leest u goed.

Knaus Sport Epower Selection - De buitenkant heeft een fikse upgrade gekregen

Deze E.power Selection is volledig elektrisch. Wat gelijk opvalt is dat de buitenkant van de Knaus Sport E.power Selection een upgrade heeft gekregen. De caravan heeft een stoere uitstraling en heeft een gladde beplating. Bijkomend voordeel is, dat een gladde beplating makkelijk schoon te houden is.

Knaus Sport E.power Selection is helemaal ‘van het gas af’ en volledig elektrisch.

Knaus Sport EPower Selection interieur

Verwarmen en koken gaan elektrisch. In de keuken is een inductiekookplaat te vinden. Het verwarmen van de caravan gaat door middel van een Dometic Freshwell 3000. Deze elektrische verwarming zorgt zowel voor warmte als voor koelte. Hierdoor zit u tijdens de steeds warmer wordende zomers lekker koel. Pak er een koel drankje bij uit de koelkast voorzien van een 12v compressor. Hierdoor kan de koelkast kouder worden en koud blijven bij warme buitentemperaturen. De E.power Selection is verkrijgbaar in tien verschillende indelingen.

Spuitcabine en wasplaats

Ons bedrijf blijft verder ontwikkelen. Vorig jaar presenteerden wij onze gloednieuwe werkplaats met spuitcabine, waarvoor wij een gespecialiseerde spuitwerker hebben aangenomen.
Dankzij de nieuwe spuitcabine kunnen wij lakschade of krassen herstellen door deze te spuiten. In onze mengruimte kunnen wij precies de kleur namaken, zodat er geen kleurverschillen ontstaan. Hierdoor is het vervangen van een complete wand of dak niet meer nodig. Ook voor andere schade – en voor onderhoud – kunt u in de nieuwe werkplaats terecht. Om het onze klanten nog eenvoudiger te maken bieden wij een servicecontract aan voor caravans, campers en buscamper.

De caravan of camper wordt 5 jaar lang nagelopen op belangrijke punten, zoals gas, vocht, verlichting en banden.

Dit jaar hebben we een overdekte wasplaats laten bouwen. Onze nieuwe afleverspecialist Harry zorgt ervoor dat alle campers en caravans, die bij ons worden ingeruild of gekocht, er super uitzien.
Voor iedereen die onze voorraad caravans en (bus)campers, van nieuwe tot occassions, wil zien hebben wij ook onze website volledig vernieuwd. Hier is online zelf een caravan samen te stellen via onze catalogus. Via de website is eenvoudig een afspraak voor onderhoud of reparatie te maken. Maar u bent natuurlijk ook altijd van harte welkom in onze showroom aan de Haarlemmerstraat 1B in Hillegom waar we u tijdens een bakkie onder de veranda graag bijpraten en adviseren.

Ontwerp je eigen camper

Wie op reis wil met een camper is bij De Klerk ook aan het goede adres.

Onze eigen ontworpen 4x4 Mercedes Sprinter
Onze eigen ontworpen 4×4 Mercedes Sprinter.

Wij verhuren al campers vanaf 184,- euro per nacht. In onze showroom staan ook prachtige (bus)campers van Knaus en Weinsberg. Daarnaast bieden wij sinds een aantal jaar nog een andere mogelijkheid aan: onze eigen ontworpen 4×4 Mercedes Sprinter. Door De Klerk omgebouwd tot buscamper. Hierdoor heeft u de unieke ervaring van een 4×4 Sprinter en de luxe van een buscamper. Het 4×4 onderstel geeft extra rijplezier in bergen, op heuvels en in bochten. U kunt met dit voertuig terreinen ontdekken die u normaal gesproken nooit kan bereiken met een camper. Bij testritten zijn wij over het strand van Langerveldenslag gereden, en zonder moeite!

Achterin de buscamper bevindt zich een ruime rondzit voor zes personen

De indeling is gebouwd op onze jarenlange kampeerervaring. Zo hebben wij een hefdak laten inbouwen voor twee extra slaapplekken. Achterin de buscamper bevindt zich een ruime rondzit voor zes personen. De 4×4 Mercedes Sprinter buscamper is ook voorzien van een keuken, luifel, navigatie en toilet. Wilt u de indeling zelf ontwerpen? Dat kan! Wij vertellen u er graag meer over.

 

De Klerk logo

De Klerk Campers en Caravans
Haarlemmerstraat 1B
2182 HA Hillegom
T. 0252 51 52 38
E. info@deklerkcaravans.nl
www.deklerkcaravans.nl

Openingstijden:
Ma t/m vr: 9.00 – 17.30 uur
Za: 9.00 – 16.00 uur

 < Terug naar de vorige pagina