Elddis maakt caravans voor caravanners. Compleet, luxe en comfortabel

Het Engelse merk Elddis bestaat al ruim vijftig jaar en is de eerste en enige volledig verlijmde tourcaravan! Deze SoLiD constructie is een verlijmingsproces; van vloer/wand tot dak, maar ook alle serviceluiken, raamlijsten en tentlijsten. Het grote voordeel van het verlijmen is gewichtsbesparing.

Meer voordelen van het luxe merk zijn o.a. de boordaccu, een centraal verwarmingssysteem en een aparte douchecabine. De één kan gerust een douche nemen, terwijl de ander gebruik kan maken van het (separaat) toilet.

In alle Elddis caravans is de afwerking in het interieur tot in de perfectie verzorgd, er is veel bewegingsruimte en de caravans zijn lekker licht van binnen, mede dankzij het grote sky view dakluik. Onder ieder Elddis model zit standaard een AL-KO ATC remcorrigeersysteem gemonteerd, voor extra rijveiligheid. Enjoy your holidays with Elddis!

There are caravans and there is Elddis exterieur

Bewegingsruimte

De Crusader Mistral heeft een variabele indeling, maar is o.a. ruimtelijk door de toilet- en doucheruimte aan de achterzijde te plaatsen. Het 2-persoons Queensbed is eenvoudig uitschuifbaar en met één handbeweging op te tillen. Onder het eilandbed is een opbergruimte die ook vanaf de buitenzijde toegankelijk is.

Veel voordelen zoals separate douchecabine, verwarming met touchscreen, gasovencombinatie en veel, heel veel comfort.
De Affinity Serie is luxe en standaard voorzien van het Alde verwarming systeem, extra service luik en een lang dakraam boven de zithoek met sfeervolle ledverlichting

Fijne reiscaravan

De Affinity 520 is een tweepersoons caravan en nieuw in de Affinity Serie. Een fijne reiscaravan met compacte afmetingen. De twee lange banken zijn eenvoudig te transformeren naar twee enkele bedden of tot een riant 2-persoonsbed.

 

Elddis Logo

Elddis Nederland B.V.
Helderseweg 50, 1817 BA Alkmaar
Tel. 072 51 55 281
info@elddis.nl
www.elddis.nl

Dealers Weel Caravans Alkmaar, Cor Olie Recreatie Bergenschenhoek, Caravanlife Gorter Heinkenszand en Van der Meer caravans Nieuwehorne.< Terug naar de vorige pagina