Bij Strating Caravans in Zuidbroek zijn net de nieuwste modellen van de Hobby 495 WFB en de Hobby 460 SFF binnen gekomen. Daarnaast heeft het bedrijf als vaste regioimporteur van Bürstner de Premio S-Line 460 TS in de eigen productlijn opgenomen.

Strating Caravans Zuidbroek

Voor het komende kampeerseizoen van 2021 heeft Hobby onder andere de 495 WFB en de Hobby SFF eens flink ‘opgefrist’, zoals Michael Strating het noemt. “De Hobby 495 WFB Excellent en de 460 SFF De Luxe hebben aan de buitenkant een nieuwe striping gekregen en binnen is er nieuwe bekleding. Ze zien er daardoor een stuk frisser uit.” Het basismodel van de 495 WFB Excellent heeft Strating voor 25.950 euro in de showroom staan. De 460 SFF Deluxe is met 22.950 een goed en iets goedkoper alternatief.

Populaire Bürstner

Strating heeft veel vertrouwen in de nieuwste modellen van Hobby, maar hij zet ook in op de eigen lijn van de Bürstner Premio S-Line 460 TS. “We zijn al jaren regio importeur van Hobby en Bürstner en hebben ook dit jaar De Premio 460 TS S-Line als model van Bürstner uitgekozen voor onze eigen productlijn. We hebben daarbij gelet op de populariteit van dit model. We zetten hem komend jaar extra in de spotlights door hem aan te bieden met een totaalpakket aan opties. Het betekent voor de klant een voordeel van zo’n 1100 euro. Daarmee komt dit model in de dezelfde prijsklasse als een jong gebruikte Bürstner van dezelfde grootte. Hij wordt dan hier wel nieuw, af fabriek afgeleverd.”

Strating heeft dit jaar de Burstner Premio S-Line 460 TS opgenomen in de eigen productielijn
Strating heeft dit jaar de Burstner Premio S-Line 460 TS opgenomen in de eigen productielijn

 

Eigen werkplaats

Michael Strating is in 2001 met zijn vrouw Gezina in het klein begonnen met het caravanbedrijf nu jaren later hebben wij ook een prachtige werkplaats volledig ingericht. “We houden het aanbod van nieuwe caravans bewust tot de twee merken Hobby en Bürstner. In de gecertificeerde BOVAG-FOCWA werkplaats kunnen we onderhoud, herstel en schades aan vrijwel alle caravanmerken uitvoeren. We hebben een uitgebreid magazijn zodat we ook de toenemende, verschillende onderdelen op voorraad hebben.

Met drie hefbruggen en een remmentestbank kunnen we onderhoud verlenen aan alle merken caravans. In onze vernieuwde werkplaats hebben we de beschikking over onder meer een banden-balanceerapparaat en banden demonteerapparaat. We hebben eigenlijk alles tot onze beschikking om onze verkochte caravans, nieuw en gebruikt, voor aflevering klaar te maken.

 

Strating Caravans logo

Strating Caravans
Weg der Verenigde Naties 6
9636 HW Zuidbroek
T. 0598 634 905
E. info@strating-caravans.nl

Openingstijden Showroom
Maandag t/m vrijdag 9:00 t/m 17:00 uur
Zaterdag 9:00 t/m 17:00 uur< Terug naar de vorige pagina