“Gewoon lekker kamperen”, luidt de nieuwe slogan van Rutten Ridderbeks BV in het Midden-Limburgse Echt

Alles onder éen dak, betekent naast verkoop, verhuur, technische begeleiding en uitvoering, ook oog voor accessoires. Die compleetheid tot op detailniveau bracht Ridderbeks (na de overname: Rutten Ridderbeks) door de jaren heen bekendheid tot ver buiten de provinciegrenzen.

Desiree leidt ons rond door de showroom waarbij we als eerste kennismaken met de uitgebreide collectie vouwwagens. Een range aan topmerken; van Cabanon, Campooz, Europacamper, Trigano tot Raclet. Ruim genoeg om voor elke wens de gepaste vouwwagen te bieden. Dat geldt zeker ook voor de nieuwste caravans van de merken: Adria, Eriba en Fendt. Topmerken die uitblinken in functionaliteit, kwaliteit en standaard erg compleet zijn.

Kampeermiddelen van topmerken

Campers van Duits fabricaat

Onder de campers start Rutten Ridderbeks met het merk Carado, waarvan ze vanaf het modeljaar 2023 officieel dealer zijn. Carado beschikt over een uitgebreid assortiment Camper Vans in verschillende afmetingen. De half-integraalcampers, variëren in omvang van 6,98 meter tot 7,49 meter, waarbij de klant de keuze heeft uit: dwarsbed, enkele bedden en een queensbed of eilandbed. Of welllicht nog met hefbed boven de zitgroep. De integraalcampers hebben zelfs een hefbed in de cabine. De stijlvolle Carado-range wordt afgesloten met de Alkoofcampers met tot wel zes slaapplaatsen en als een echt ‘ruimtewonder’ wordt beleefd.

Een zeer ruim huurarsenaal

Kiest u er liever voor een kampeermiddel te huren? Ook dan biedt Rutten Ridderbeks een ruim huurarsenaal aan. In totaal 23 eenheden, opgesplitst in caravans, campers en vouwwagens.

Assortiment voortenten

Om meer leef- en woonruimte te creëren maken veel kampeerders gebruik van een voortent, gezellig en sfeervol. Bij Rutten Ridderbeks adviseren ze graag wat het beste bij uw wensen past.

Rutten Ridderbeks - Gespecialiseerde werkplaatsGespecialiseerde werkplaats

Een vertrouwd adres, dat is wat je als klant het liefste wil. Dat kan bij Rutten Ridderbeks die beschikken over een goed geoutilleerde werkplaats waar vakbekwame medewerkers zowel het onderhoud van uw caravan, camper of vouwwagen verzorgen, maar ook reparaties. Zij monteren accessoires, herstellen schades en ook voor een schade-expertise kunt u er terecht.

De shop voor gewoon lekker kamperen

De kampeershopDe kampeershop maakt het verhaal van ‘gewoon lekker kamperen’ volledig compleet. U vindt in de shop de originele camper-, caravan- en vouwwagen-onderdelen, accessoires van alle merken of ze kunnen worden besteld, maar ook accessoires voor gasaansluitingen en een scala aan stoelen, tafels, luifels, tenten, movers, etc.
Rutten Ridderbeks is het vertrouwde adres waar u wordt geholpen door vakmensen, met kennis, ervaring en de liefde voor het kamperen uitstralen.

 

 

Rutten Ridderbeks logo

Rutten Ridderbeks BV
Edisonweg 43
6101 XJ Echt
Tel. +31 (0)475-410101
info@ruttenridderbeks.nl
www.ruttenridderbeks.nl

Openingstijden:
dinsdag t/m vrijdag: van 10.00 – 17.30 uur
zaterdag: van 10.00 tot 17.00 uur< Terug naar de vorige pagina