Sterckeman STARLETT GRAPHITE 430 CP
Sterckeman STARLETT GRAPHITE 430 CP

CaravanCentrum Treffers in Oosterhout heeft dit jaar haar 10-jarig bestaan gevierd en kijkt alweer uit naar nieuwe hoogtepunten. Dat zijn de komst van de nieuwe modellen van Sprite en Sterckeman. Bij Sterckeman de nieuwe actieserie Starlett Graphite en bij Sprite de nieuwe Cruzer 550SR.

In hun 10-jarig bestaan hebben Erwin en Philippina Treffers het bedrijf uitgebouwd tot een volledig caravancentrum. Erwin: “Het merk Sprite is gericht op luxe en comfort. Sterckeman is scherp geprijsd en staat bekend om het lichte gewicht. We hebben doorgaans alle zestien modellen van Sprite en de twaalf modellen van Sterckeman altijd in de showroom. Sinds drie jaar hebben we een moderne werkplaats. We zijn een BOVAG-bedrijf en kunnen met onze geschoolde monteurs alle reparaties en schades herstellen. Daarnaast hebben we zo’n vijftig occasions staan. Ook zijn wij actief in het inkopen van caravans als mensen willen stoppen met caravannen, om wat voor reden dan ook.”

Treffers: Sprite

In de showroom komen ook weer alle nieuwe modellen van 2021. De Cruzer is het topmodel van Sprite. Je beleeft het als een ruime caravan met onder andere de ruime badkamer en eigen douche.

Sprite Mondial 470SE Sprite Cruzer 495SR

“Door het grote succes van de Cruzer 635SR is er voor 2021 de Cruzer 550SR bijgekomen. Het vrijstaande bed in de 635SR was zo populair dat deze nu ook in de wat kleinere 550SR is gerealiseerd. Verder hebben de nieuwe modellen vernieuwde stoffering en bestickering. De keuken van de Cruzer is standaard uitgerust met een luxe ovencombinatie, magnetron, Truma Combi-unit voor warm water en verwarming en het Swift Command systeem om alle apparatuur in de caravan met een app te bedienen. Echt een luxe caravan dus.”

Treffers: Sterckeman

Erwin Treffers kijkt terecht uit naar de komst van de actiemodellen Starlett Graphite 390CP, 430CP en 470CP van Sterckeman. “Het is een kleine serie met een groot pakket aan extra’s. Uitblinker is wel de Starlett Graphite 430 CP. Dit is een geheel nieuw ontwikkelde compacte caravan met een binnenlengte van 4,50 meter. Daarin is ruimte voor een dwarsgeplaatst tweepersoons bed aan de voorzijde, toiletruimte in het midden tegenover een prachtige keuken van 165 cm lang en achterin een ruime treinzit. Hij is zeer scherp geprijsd, gezien de vele extra’s, zoals ultra heat elektrische verwarming, verzwaarde uitdraaisteun, ‘graphite’ interieurdesign, dissel afdek en in de 430CP en 470CP een 150 liter compressor ladekoelkast. In de Easy serie krijgen we als nieuwkomer de Sterckeman Easy 470LJ, een caravan met twee aparte bedden en een ruime zit. Dit alles met een leeg gewicht van slechts 900 kilo.”

Sterckeman STARLETT GRAPHITE 430 CP Sterckeman Evolution 520 CP

Samen met alle andere modellen van de Sterckeman serie is de showroom van Caravancentrum Treffers weer klaar voor 2021.

 

Logo Treffers
CaravanCentrum Treffers
De Wetering 8
4906 CT Oosterhout
T. 0162 69 31 87 M. 06 55 83 66 18
E. info@caravancentrumtreffers.nl
www.caravancentrumtreffers.nl

Openingstijden
MA: gesloten. DI-WO-DO-VR: 9:30 – 17:30 uur. ZAT: 10:00 – 17:00 uur< Terug naar de vorige pagina