Reda – Kwaliteit en vakmanschap

Reda gaat dit nieuwe kampeerseizoen in met de introductie van nieuw ontwikkelde voortentluifels en boogluifels. Hiermee laten de broers Roan en Rory van Daal zien dat ze het bedrijf van hun vader voort willen zetten met innovaties en kwaliteit, met behoud van het pure vakmanschap.

Bij de boogluifels Lucca I en II valt direct de elegante vormgeving op. De open boogvormen maken de luifels ruimtelijk en de strakke vormgeving zorgt voor een robuuste uitstraling. De modellen zijn helemaal door Roan en Rory van Daal opnieuw op de tekentafel ontworpen en dus kennen ze ook ieder detail. Roan: “De Lucca kan zowel als boogluifel of boogvoortent functioneren. Boogluifels zijn makkelijk op te zetten en hebben door de boogvorm een sterke constructie.

Lucca boogluifel

Uniek bij de Lucca is de opklapbare middenpaal. Bij mooi weer klap je die op en heb je veel bewegingsruimte, bij veel wind biedt de neergeklapte middenpaal extra stevigheid.” Rory: “Het gebruiksgemak zit vooral in allerlei details. Bijvoorbeeld de handige buistunnels met ritssluiting om het doek goed op te kunnen spannen en de rits in de achterflap bij het serviceluik.”

De nieuwe Genova Premium voortentluifel is het voorbeeld dat Reda alleen voor de allerhoogste kwaliteit in voortentluifels gaat. Roan: “De Genova Premium met een dak van 260 grams doek en zijwanden van 240 grams doek van Ten Cate is op dit moment de allersterkste voortentluifel in de markt.

Genova Premium voortentluifel

Deze universele Premium voortent luifel is universeel en kan bijna aan alle voortenten worden gekoppeld. Links en rechts in de front van het dak zitten buistunnels met rits voor optimale afspanning. Met de vijf stormbandbevestigingspunten op de voor- en achterzijde is de luifel maximaal af te spannen.” Bij dergelijke topmodellen hoort ook een perfecte afwerking bij de naden en de aansluitingen.

Het familiebedrijf heeft de afgelopen jaren enorme stappen gemaakt in de ontwikkeling van de producten. Roan: “Het vakmanschap dat mijn vader in de loop der jaren heeft ontwikkeld, willen we naar een nog hoger niveau tillen. Alle voortenten en luifels worden met de hand in elkaar gezet. We repareren voor particulieren ook jaarlijks zo’n 350 tot 400 tenten van alle merken. Daardoor kennen we alle aspecten van voortenten en luifels. Al die informatie komt wel ergens in onze nieuwe modellen terug.” Rory: “We hebben het hele machinepark gemoderniseerd en nieuwe mensen aangetrokken die hun vakmanschap bij ons verder kunnen ontwikkelen.
Al met al staan we nu op het punt om grote stappen te maken en dat gaat de kampeerder komend seizoen al merken.”

Logo Reda

REDA B.V.
Marchandweg 19
3771 ML Barneveld
Tel. 0342 47 33 51
info@redatenten.nl
www.redatenten.nl

Dealers:
www.redatenten.nl/index.php/informatie/dealers

 < Terug naar de vorige pagina