HET EUROPESE NETWERK VAN KLANTENCENTRA BREIDT UIT TOT ZES VESTIGINGEN

AL-KO customer centers in europe - kaartNieuw-Vennep, Nederland. Het technologieconcern AL-KO Voertuigtechniek opende begin juni 2020 een klantencentrum in Nieuw-Vennep in Nederland. Zo breidde het bedrijf zijn Europese netwerk van klantencentra verder uit met een zesde vestiging. Het nieuwe klantencentrum ligt 35 kilometer ten zuiden van Amsterdam en bevindt zich op een terrein van 1.600 vierkante meter. Naast de werkplaats en een showroom zijn er buiten ook drie camperparkeerplaatsen met stroomaansluiting.

“Met het nieuwe klantencentrum Benelux in Nieuw-Vennep breiden wij niet alleen ons service-aanbod in Nederland uit, maar zijn we ook beter bereikbaar voor onze klanten in de aangrenzende landen België en Luxemburg“, zegt Guido Kovermann, Senior Vice President After Sales and Customer Centres bij de AL-KO Vehicle Technology Group. “Tegelijkertijd kijken we ernaar uit om voor de nieuwe vestiging meerdere hooggekwalificeerde medewerkers aan te nemen.“

Omvangrijk service- en productaanbod

Het nieuwe klantencentrum biedt de eigenaars van campers, lichte bedrijfswagens en aanhangers een uitgebreid service- en productaanbod van de concernmerken AL-KO en SAWIKO.
Naast de klassieke onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan het onderstel behoren ook de inbouw van veer- en steunsystemen en comfort- en rijhulpsystemen tot het prestatieportfolio.
Voertuigen met een AL-KO-chassis en -as profiteren natuurlijk van een uitvoering van alle speciale werkzaamheden in de kwaliteit van de oorspronkelijke constructeur. Ook elektronica, zoals een anti-slingersysteem voor caravans, kunnen worden gemonteerd. Daarnaast kunnen bijvoorbeeld fietsdragers, trekhaken of motorlaadhulpen voor campers worden geïnstalleerd.

AL-KO Klantencentrum Binnen Benelux

Om de werkzaamheden snel en betrouwbaar te kunnen uitvoeren, staan in de werkplaats telkens twee hefplatformen voor voertuigen en aanhangers ter beschikking. Een remmenproefbank
voor aanhangers en enkele van de modernste machines ronden de werkplaats af. Het nieuwe klantencentrum van AL-KO in Nederland biedt de klanten een omvangrijk serviceaanbod. Een lounge of de gratis wifi zijn hier voorbeelden van. De showroom biedt naast de huidige producten ook een rechtstreeks zicht op de werkplaats en dus op de ombouwwerkzaamheden. Een display met producten zoals rangeer- of veersystemen maakt het aanbod compleet.

 

AL-KO Logo

Afspraken voor het nieuwe AL-KO-klantencentrum in Nieuw-Vennep kunnen vanaf nu worden gemaakt. Dit kan zowel via e-mail als telefonisch:
T. +31 252 744 200
E. klantencentrum@alko-tech.com
www.alko-tech.com/nl/klantencentrum

Een online tool voor afspraken is per heden ook beschikbaar om uw afspraak in te plannen.< Terug naar de vorige pagina