Caravan Salon Düsseldorf: Micro Camper

Study DE ‘WOONKAMER’ VAN BÜRSTNER.

De nieuwe kampeerstijl voor trendbewuste singles, stellen en gezinnen. Met de HABITON studie heeft de gerenommeerde camper- en… caravanfabrikant Bürstner een voertuig gecreëerd dat de harten van jonge alleenstaanden en koppels zal veroveren en van gezinnen met een stedelijke levensstijl sneller kloppen. “Het HABITON microcamperonderzoek is een goed voorbeeld van de nieuwe kampeerstijl, die past in het dagelijkse stadsleven van onze stijlbewuste doelgroep en tegelijkertijd sluit het aan bij de sterke trend naar flexibiliteit en vrijheid”, zegt de voorzitter van de Directie van Bürstner, Jens Kromer.

Met de HABITON studie heeft de gerenommeerde camper en caravanfabrikant Bürstner een voertuig gecreëerd

Gebaseerd op de populaire Renault Kangoo, maakt de showauto indruk met zijn hoge prestaties, geschiktheid voor dagelijks gebruik en het doordachte modulaire concept. Het voertuig past in elke parkeergarage, maar sluit geen compromissen bij het kamperen en volgt de huidige regelgeving.

Buerstner Kangoo Habiton

Ontwerptrends

Het aspect ‘zich thuis voelen’ is voor Bürstner heel typerend en onmiskenbaar. Al in eerdere onderzoeken volgde de HABITON ook de stelregel ‘reis klein, kampeer groot’. en schittert met talrijke feelgood-factoren. Het wow-gevoel wordt gecreëerd door de opblaasbare daktent, die dankzij de hardtop ontstaat. Volledig geïntegreerd in het voertuigsilhouet. Met zijn moderne design en de praktische totale hoogte van minder dan 2 meter is de HABITON perfecte stadsgenoot en past in elke parkeergarage.

Buerstner Kangoo Habiton - Het wow-gevoel wordt gecreëerd door de opblaasbare daktent

Ondanks het compacte ontwerp biedt het voertuig veel op het gebied van zitten en slapen. Comfort dankzij de grootst mogelijke bedafmetingen – in de daktent en het voertuiginterieur. Als het gaat om het gevoel van ruimte en leven, maakt het voertuig indruk met zijn modulaire concept.

Snelle installatie en verwijdering van de modules maakt optimaal schakelen tussen kampeertrips en het dagelijks leven. Deze omvatten bijvoorbeeld: de verwijderbare keukenmodule met Inductiekookplaat en spoelbak, een opblaasbaar matras voor het interieur en een elektrische koelbox. Eén woontent ontvouwt zich aan de achterkant van het voertuig en creëert volwaardige kampeeroplossing.

Buerstner Kangoo Habiton - de verwijderbare keukenmodule met Inductiekookplaat en spoelbak

De gele trendkleur en flexibele features zoals klikbare raamverduisteringselementen, ventilatieroosters, insectenwering, dimbare LED-spots, hangmanden en nog een extra exemplaar batterijoplossing, benadruk het trendy en modulaire karakter van deze unieke microcampers.

Het HABITON BY BÜRSTNER onderzoek onderstreept de trend naar duurzaamheid vrijetijds- en reisplanning.

Habiton design awards

www.buerstner.com/de/de/habiton< Terug naar de vorige pagina