WAAR KOKEN WE VANDAAG?

Met de caravan of tent op reis betekent dat er telkens weer op een andere locatie vakantie kan worden gevierd. Geniet iedere keer weer van een ander uitzicht, ook tijdens het koken. Gas mee op reis om op te koken is de oplossing. De blauwe hervulbare Campingaz gasflessen zijn ideaal in gebruik.

Campingaz compilationKoken op reis, dat kan makkelijk met de gasflessen van Campingaz. Generaties kampeerders gebruiken de vertrouwde, blauwe flessen om mee te koken, te barbecueën tijdens hun vakantie of gewoon voor een picknick in eigen land. De handige Campingaz gasflessen zijn er in drie maten: gasflessen van 0,400 kg (Campingaz 901), 1,800 kg (Campingaz 904) en 2,750 kg (Campingaz 907). Ideaal voor allerlei kampeeractiviteiten in de buitenlucht.

Eenvoudig omruilen

Maar wat is nou het geheim van het succes van Campingaz? Eenvoudig. Ze zijn te krijgen in vrijwel alle landen van Europa. Je kunt je lege gasfles omruilen voor een volle in de Benelux, Frankrijk, Duitsland, Italië, Groot-Brittannië, Spanje en tal van andere landen. Breng je lege cilinder naar een winkel met Campingaz-producten en je krijgt voor de prijs van een gasvulling een volle cilinder mee. Handig! Let wel op, Campingaz gasflessen hebben géén statiegeld. De gasfles is een koopfles. Je kunt hem alleen ruilen voor een andere volle cilinder. Lever je de gasfles in omdat je hem niet gebruikt dan krijg je er geen geld voor terug.

Veilige reserve gasfles

De gasflessen zijn prettig voor kleiner verbruik op de camping om mee te koken of voor een kleinere barbecue of skottelbraai. De Campingaz gasfles wordt door veel mensen ook als reserve fles meegenomen, naast een grotere gasfles. Ze zijn veilig, onder andere door het gepatenteerde veiligheidsventiel en handzaam door hun omvang. Het is altijd belangrijk dat je zowel de gasfles als het toestel correct en veilig gebruikt.

Koken op gas of zelfs extra verwarming op koude avonden, een Campingaz gasfles is altijd handig tijdens het kamperen.

 

Meer informatie vindt u op:
www.primagaz.nl/campingaz< Terug naar de vorige pagina