Cool Top Trail Airconditioningsysteem voor dakmontage op caravans & campers

Met een Cool Top Trail is het altijd comfortabel afstandsbedieningHeerlijk! De vakantie is begonnen zodra de caravan of camper op een fijne bestemming is geplaatst. Als het buiten erg warm is, dan is het fijn als je een airconditioned verblijf hebt. Of laat de ruimte aangenaam verwarmen als het buiten kil of koud is. Met een Webasto Cool Top Trail staat het vakantiehuis op wielen altijd klaar met een aangenaam comfortabele temperatuur.

Zo, de perfecte kampeerplek is gevonden en de vakantie is van start. Genieten van het zonnetje en lekker relaxen. Maar een warme slaapplaats is minder fijn en kan ervoor zorgen dat je niet lekker slaapt. Bij warme weersomstandigheden is het prettig om de caravan of camper te koelen. Met een airconditioning is een optimaal klimaat zelf te regelen en is het binnen gewoon aangenaam van temperatuur.

Comfort verhogend

Creëer zelf de gewenste temperatuur met een Cool Top Trail airconditioningsysteem voor dakmontage op de camper of caravan. De airco kan eenvoudig op de plaats van een bestaand dakluik gemonteerd worden. Standaard wordt dit systeem geleverd met een montageframe voor dakluiken van 400x400mm of met adapter voor 360x360mm. Het comfort binnen wordt aanzienlijk verhoogd en het is zeer prettig om tijdens warme zomers een koele leef- en of slaapruimte te hebben. Het is tevens ook mogelijk om met hetzelfde systeem in het vroege voor- of najaar de ruimte wat te verwarmen.

Met een Cool Top Trail is het altijd comfortabel Webasto

De meest gangbare modellen zijn de Cool Top Trail 20 en 24, te gebruiken in geparkeerde campers en caravans met een lengte tot 8 meter. Dankzij de ruim bemeten warmtewisselaars zijn ze zeer efficiënt en tegelijkertijd toch krachtig. In te zetten om te koelen bij een buitentemperatuur tot wel 50 °C en de warmtepomp functie levert een aangename warmte bij buitentemperaturen tot -5 °C.

Laag geluidsniveau

Sommige campinggasten willen nog wel eens schrikken als er een airconditioning op het dak ligt. Het zou voor geluidsoverlast kunnen zorgen.
Met de Cool Top Trail is die bezorgdheid niet nodig, want het systeem heeft een laag geluidsniveau én levert toch krachtige prestaties. Een stille airconditioning zorgt voor een ongestoorde (nacht)rust. De timer en sluimer functie – in te stellen met de handzame afstandsbediening – zorgt ervoor dat er op de gewenste tijd wordt gekoeld of verwarmd. Voor een aangenaam verblijf en fijne vakantie.

De voordelen van de Cool Top Trail in (geparkeerde) campers of caravans zijn:

  • Krachtig apparaat met een hoog koel- en verwarmingsvermogen
  • Robuust, lichtgewicht en laag geluidsniveau
  • Breed bereik van -5 tot 50 °C
  • Laag profiel en compact ontwerp
  • Eenvoudig te installeren
  • Met ‘ontvochtiging’ functie

 

Webasto logo

Webasto Thermo & Comfort Benelux BV
Constructieweg 47
8263 BC Kampen
www.cooltoptrail.nl

Met de Webasto locatie zoeker, kunt u de dichtstbijzijnde Webasto dealer vinden en kunt u een offerte aanvragen voor het gewenste product.
dealerlocator.webasto.com/nl-nl< Terug naar de vorige pagina