Solbio toiletvloeistof – Nu verkrijgbaar in 3 groottes: 0,8L – 1,6L en 10L

Duurzame Solbio toiletvloeistof voor mobiele toiletten - 20 doseringen
De originele Solbio, maar dan in een kleiner jasje! In deze Solbio van 800 ml zitten 20 doseringen.

Yes, het is weer tijd om te gaan kamperen. Trek er op uit met de caravan of camper en geniet van het buitenleven. Als je zo dicht bij de natuur leeft wil je niet in ‘het kleinste kamertje’ boven op een stapel chemicaliën gaan zitten. Met de Solbio 4-in-1 formule heb je geen putlucht of chemische geuren meer in het mobiele toilet, afvaltank, spoelwatertank en vuilwatertank.

Kampeerders zijn met de biologische toiletvloeistof voor mobiele toiletten van Solbio verzekerd dat ze een natuurlijk product kopen. Het brengt geen schade aan de natuur, je gezondheid en niet aan het toilet. De formule is zo ontwikkeld dat deze krachtig en zuinig is, lekker ruikt en bovenal: werkt.

Kamperen in en met de natuur

Of je nu voor lange tijd op reis gaat of er een weekend op uit trekt, er is altijd een krachtige oplossing met de biologische en multifunctionele toiletvloeistof. Voor lange kampeervakanties in de natuur is er een grote verpakking van 10 liter, maar voor wie kortere reizen maakt is er nu de 800 ml verpakking voor 20 doseringen. Daarnaast is er ook een 1,6 liter Solbio Original verkrijgbaar en een geurvariant Marine (enkel in 1,6 liter).

Solbio original 0.8L    Solbio Marine XL 1.6L

Solbio original XL 1.6L    

Solbio is groener en schoner én omdat we slechts natuurlijk ingrediënten gebruiken is de toiletvloeistof 100% veilig. De unieke 4-in-1-formule maakt het je tijdens de vakantie nog gemakkelijker.

Solbio heeft het Vegan label en Ecogarantie label!

 

Logo Solbio

Solbio Original XL (€ 24,99) en Solbio Marine XL (€ 29,99) is online te koop en via diverse verkooppunten.

Vind de dealers/verkooppunten via:
www.getsolbio.com/onze-top-dealers/< Terug naar de vorige pagina