Ben je gewend aan chemische toiletten tijdens het kamperen? Het kan ook anders! Solbio biedt een perfect alternatief: biologische toiletvloeistof. Een chemisch toilet wordt zo een biologisch en onschadelijk toilet. En jij wordt een groene avonturier.

Solbio Original – 40 doses voor € 24,99 is
online te koop en via diverse verkooppunten

Vind de dealers via

https://getsolbio.com/onze-top-dealers/

solbio verpakkingDenk je eens in, je kampeert op een schitterende en groene plek in de natuur, je snuift de gezonde buitenlucht op en geniet van al het fraais wat een kampeertrip in de natuur met je doet. Waarom zou je dan in een kleine ruimte bovenop een stapel chemicaliën gaan zitten. Je ademt die chemicaliën ook nog eens in. Bij Solbio hadden ze zo hun twijfels over het effect daarvan op onze gezondheid.

EcoLOGISCH kamperen met Solbio

Daarbij komt dat die hoeveelheid chemicaliën niet echt passend is bij het genieten van de natuur. Tijdens een kampeerreis waardeer je de schone lucht, groene omgeving, de zon, het strand, het bos, alles, des te meer. Chemicaliën staan daar recht tegenover. Eigenlijk best gek dat er geen biologisch alternatief was, bedachten ze bij Solbio. Dat werd dus hun missie! Het doel: een compleet biologische toiletvloeistof ontwikkelen, die niet onder zou doen voor de chemische tegenhanger. EcoLogisch kamperen, in en met de natuur.

    KRACHTPATSERS DIE HET WERK DOEN

  • NATUURLIJKE ZEEPSTOFFEN
  • NATUURLIJK CITROENZUUR
  • 100% NATUURLIJKE ETHERISCHE OLIËN
  • PLANTENEXTRACTEN

Natuurlijk product

Een eindeloos aantal testen volgden om uiteindelijk een prachtproduct in handen te hebben. De biologische toiletvloeistof voor mobiele toiletten van Solbio. Kampeerders zijn hiermee verzekerd dat ze een natuurlijk product kopen dat geen schade aanbrengt. Niet aan de natuur, niet aan hun gezondheid en niet aan het toilet.

Krachtige 4-in-1 formule

Solbio is een zelfreinigende toiletvloeistof voor multifunctioneel gebruik. De krachtige formule zorgt ervoor dat hij 100% effectief werkt en bovendien is de vloeistof gemaakt van uitsluitend natuurlijke ingrediënten met frisse aroma’s van essentiële oliën die chemie totaal overbodig maken. Zeg vaarwel tegen chemische toiletten en reis groen en verantwoord met Solbio. De 4-in-1 formule werkt: in de afvaltank, de spoelwatertank, de vuilwatertank en door de zelfreinigende functie is alles altijd fris en zuiver.

Solbio bestaat uit slechts vier ingrediënten van hoge kwaliteit: natuurlijke zeepstoffen, natuurlijk citroenzuur, 100% natuurlijke etherische oliën en plantenextracten. De formule is zo ontwikkeld dat deze krachtig en zuinig is, lekker ruikt en bovenal: werkt.

 

100% ORGANISCH
98% BIOLOGISCH AFBREEKBAAR BINNEN DE 28 DAGEN
0% KLEURSTOF

 

solbio logo

Solbio
Oud Gooreind 31
2990 Wuustwezel
Belgium
T. +(32) 78 353 669
E. info(@)getsolbio.com

Verkooppunten
https://getsolbio.com/onze-top-dealers/< Terug naar de vorige pagina