Bax Totaalrecreatie (veel) meer dan alleen tenten

Een dagje Bax - in een sfeer van Brabantse gastvrijheid25.000 m2 kampeer- en outdoor beleving, verdeeld over product groepen zoals: camping- en kampeer artikelen, outdoor, slapen, tuin- en barbecue artikelen, tenten en voortenten en liefst 2.000 m2 tuinmeubelen. Dat is Bax Totaalrecreatie in het Noord-Brabantse Bergeijk. Meer dan alleen maar tenten. Wij nodigen u uit voor een dagje gastvrij genieten van alles op en om de camping en het kamperen. Gaat u mee!

Natuurlijk spelen de tenten een belangrijke rol binnen het assortiment van Bax, mede omdat de merken Unico, Falco en Baco volledig in eigen atelier in Bergeijk worden ontwikkeld en geproduceerd. De grote lichtzuil bij de entree bevestigt nog maar eens dat in de showroom zestig voortenten en luifels staan opgesteld. Naast de eigen merken nog eens tal van A-merken die een juiste keuze mogelijk maken, zoals: Isabella, Doréma, Brand, DWT, Ventura, Starcamp, Dometic en Reda.

Voortenten en luifels in alle soorten en maten
Voortenten en luifels in alle soorten en maten

Ook heeft u bij Bax een ruime keuze in gezinstenten, bijzettenten, schuurtenten en partytenten van Bardani, Safarica, Coleman, Dometic en Outwell. Van de eigen merken Baco en Falco staat de volledige collectie opgesteld.

Maar we willen u vooral laten zien dat Bax veel meer is dan tenten. Komt u van ver en wilt u eerst even koffie drinken, wellicht met een broodje? Dan lopen we eerst het restaurant “Koffiecorner ’t Stoom” binnen.

BAX informatiebord Een complete wand met stoelen

Een compleet assortiment

Bax draagt een compleet assortiment uit voor vakantie en recreatie. Alles duidelijk gepresenteerd terwijl vakkundige verkopers u graag ondersteunen bij het maken van uw keuze. In een aantal afdelingen staan zelfs banners opgesteld waarop een samenvatting van het assortiment binnen de betreffende branche. Alles om het maken van uw keuze te vereenvoudigen.

Een zeer grote sortering kleine tenten
Een zeer grote sortering kleine tenten

 

Overweldigende keuze

Al bij binnenkomst van de showroom worden we overweldigd door de grootheid van het assortiment. In elk productsegment geen drie, vier of vijf, nee, soms wel tientallen keuzemogelijkheden.
Als voorbeeld de wel vijf-en-twintig meter lange wand met campingstoelen. Of de barbecue-straat met links en rechts barbecues en kooktoestellen en een uitgebreide assortiment accessoires. De afdeling Outdoor, een totale wand met schoenen voor het wandelen en andere buitensporten. Verder een ruime keuze aan bijpassend outdoorkleding. Maar laten we beginnen in de 2.000 m2 grote showroom van tuinmeubelen.

Kampeertafels groot en klein
Kampeertafels groot en klein

Tuinmeubelen

Bax presenteert een collectie tuinmeubelen van stoelen, tafels, tuin- en loungesets, waarbij u niet alleen een grote modelkeuze heeft, maar ook uw eigen materiaalkeuze maakt, zoals vlechtwerk, rope, aluminium of teak. Een assortiment van luxe tot budgetgerichte producten. In totaal heeft u permanent keuze uit circa 150 tuinsets.

Een zeer ruime en comfortabele loungezitbank
Een zeer ruime en comfortabele loungezitbank

Barbecue

We komen in de straat van de barbecues met een complete ‘groene hoek’ van moderne Big Green Egg toestellen. De kracht van de Big Green Egg barbecues is het gebruik van keramiek die de warmte weerkaatst en een luchtstroom creëert die ingrediënten en gerechten extra mals maakt. Van dezelfde hoge kwaliteit zijn de merken: Cobb, Cadac, Weber en Bastard, uiteraard is er ruimschoots keuze uit bijpassende originele accessoires.

De Big Green Egg barbecue hoek
De Big Green Egg barbecue hoek

Outdoor schoenen voor elke ondergrondOutdoor kleding en schoenen

Tijdens outdoor activiteiten kun je blootgesteld worden aan tal van weersomstandigheden van zon en regen en wellicht zelfs sneeuw. Ook de ondergrond van bergpaden en heuvels en slecht begaanbare paden vragen dat u goed voorbereid onderweg gaat. De juiste keuze van uw kleding en schoenen is medebepalend voor het plezier dat u onderweg geniet. Kleding en materialen, die niet alleen comfortabel zitten, maar u volop bescherming bieden. Bax presenteert een volledige afdeling outdoor kleding en schoenen. Zodat u straks goed geluimd op pad gaat, maar nog veel belangrijker goed geluimd en met gezonde voeten en een verwarmd lichaam terug te keren.

Slaapafdeling

De ruime afdeling slaapzakkenWe komen op de slaapafdeling van slaapzakken met merken als Nomad, Polydaun, Outwell, Coleman en Human Comfort, in prijsklassen van luxe tot voor iedereen betaalbaar. Om u te helpen bij het maken van uw keuze staan banners opgesteld om de vergelijking tussen de diverse modellen te vereenvoudigen en antwoord te geven op vragen zoals: welke slaapzak qua comforttemperatuur geschikt is voor mijn kampeersituatie. Ook worden verschillen omtrent het binnen- en buitenmateriaal en de voering vakkundig uitgelegd. Deze informatie zorgt ervoor dat u uit het grote assortiment de juiste slaapzak kiest die past bij u als persoon, en bij de omstandigheden.

productie van de Unico voortenten en luifels vindt plaats in eigen atelier

Kampeerartikelen

Ruim assortiment kookaccessoires en serviesEen van de grootste afdelingen binnen Bax Totaalrecreatie is de kampeer-afdeling. Een afdeling met kampeermeubilair, apparaten en accessoires. Van sfeermakers tot functionele apparaten en kampeerspullen. Koffiezetters en waterkokers, gasbranders, daadwerkelijk alles wat je maar kunt verzinnen op kampeergebied. Ook alle benodigdheden voor de camping, zoals haringen, scheerlijnen, tenttapijt, onderzeilen, of serviezen of koelboxen en magnetrons.

Elk bezoek opnieuw is het weer genieten bij Bax Totaalrecreatie van de imposante collectie. Aansluitend is het dan tijd om even gezellig na te praten en de dag in Brabantse stijl af te sluiten met een heerlijk vers belegd broodje en een kopje koffie in de Koffie Corner.

 

Bax Totaalrecreatie

Bax Totaalrecreatie
Loo 22
5571 KR Bergeijk
T. +31 (0)497 572 085
E. info@baxrecreatieshop.nl
www.baxrecreatieshop.nl

Openingstijden
Di t/m Vr 10:00 – 17:00
Za 10:00 – 16:00, Zo Gesloten

Voor koopzondagen en meer informatie,
bezoek de site.< Terug naar de vorige pagina