Eurotrail –  Van Bergen Sports

Eurotrail heeft voor iedere kampeerder een passende stoelHet Nederlandse merk Eurotrail heeft onder andere een breed assortiment stoelen, zodat er voor iedere type kampeerder en iedere situatie een passende stoel is. Het meeste comfort bieden de standenstoelen. Directeur Raymond van Bergen legt bij drie series van deze typen stoelen het verschil uit.

Raymond zet eerst een vouwstoel naast een standenstoel om het verschil duidelijk te maken. “Een vouwstoel is ingeklapt lekker compact. Er zit meestal een draaghoes bij, zodat je hem makkelijk in de hand meeneemt. Een tentkampeerder kiest hier waarschijnlijk voor. Ze zitten prima en hebben een klein handzaam pakvolume. Een standenstoel biedt meer zitcomfort, je zit veelal wat hoger en hebt meer steun in rug en benen. Een standenstoel is ideaal voor gebruik voor je vouwwagen, caravan of camper. Bij de standenstoelen is er verschil in maten en comfort.”

Voor alle stoelen is er een bijpassende beensteun.

De vouwstoel zit prima en heeft een klein handzaam pakvolume De Verola 3D Mesh heeft dankzij het elastiek een extra comfortabele rugleuning De parasol past op iedere stoel en is verkrijgbaar in verschillende kleuren

Basismodel Kendal

“De Kendal Airmesh stoel is het basismodel standenstoel van Eurotrail. Het is een comfortabele stoel met hoge verstelbare rug. Het frame is van aluminium en de zitting en rugleuning van air mesh materiaal. De rugleuning is aan de achterzijde versterkt met textileen, waardoor je meer steun in de rug hebt en de stof niet uitlubbert. De rugpand is voorzien van ingebouwde hoofkussen. De Kendal Canyon is de kleinere variant. Deze weegt maar vier kilo. Door het U-frame van het onderstel is de stoel ook geschikt voor zachtere grond, zoals zand. Ingeklapt past de stoel in de garage van de camper of caravan. De Kendal Latina is een crossover tussen een vouwstoel en een standenstoel. Net als een vouwstoel, is de stoel ingeklapt compact en makkelijk in de hand mee te nemen. Uitgeklapt heb je door de verstelbare rug het comfort van een standenstoel.

De Kendal serie (v.l.n.r) de Latina, de Canyon en de Kendal
De Kendal serie (v.l.n.r) de Latina, de Canyon en de Kendal.

3D Mesh serie

“De 3D Mesh serie is in de hogere prijsklasse. De Grenoble heeft aluminium scharnieren en een wat hogere en bredere rug. Het robuuste frame zorgt ervoor dat de stoel stabiel staat. De Chateau heeft een iets lagere rugleuning. Ingeklapt is deze daardoor makkelijker op te bergen. Door de verschuifbare hoofdsteun heb je toch een volledige ondersteuning van je rug, nek en hoofd. De Veroli heeft een hoge rugleuning én een verstelbare hoofdsteun die ook als steun voor de onderrug ingezet kan worden. Het elastiek aan beide zijden van de rugleuning geeft een extra comfortabele ondersteuning. In deze serie hebben we ook nog de relaxstoelen Tarente en Majestic.”

Eurotrail - De 3D Mesh serie: (v.l.n.r) de relaxstoel Tarente, de Chateau, de Grenoble en de Veroli
De 3D Mesh serie: (v.l.n.r) de relaxstoel Tarente, de Chateau, de Grenoble en de Veroli.

Nova Cantonic

“Nieuw is de serie van de Nova Antina, Nova Craco en Nova Padula. Deze stoelen zijn uitgevoerd met de nieuwe stof Nova Cantonic 600D Polyester. Dit is een polyester met het gevoel en de eigen- schappen van canvas. Het is zeer stevig, UV-bestendig en waterafstotend. De speciale gemêleerde kleurstelling, het hoogwaardige materiaal en de complete uitvoering geeft de stoel een luxe uitstraling.”

(v.l.n.r) De relaxstoel Nova Atina, de Nova Craco en de Nova Padula met de nieuwe stof Nova Cantonic 600D Polyester

De meeste stoelen zijn verkrijgbaar in de kleuren grijs, zwart en blauw De meeste stoelen zijn verkrijgbaar in de kleuren grijs, zwart en blauw De meeste stoelen zijn verkrijgbaar in de kleuren grijs, zwart en blauw

 

Eurotrail logo

Eurotrail
Verkrijgbaar in 10 kampeerzaken
www.eurotrail.info

Uiteraard is het Eurotrail assortiment ook verkrijgbaar op de bekende online platforms.
Zoals bij BOL.com en TEUN.NL

Zoek een dealer met de store locator:
https://eurotrail.info/dealers< Terug naar de vorige pagina