MOBIELE AIRCO MESTIC SPLIT UNIT SPA-3000

De Mestic airco is met zijn gewicht van 22,5 kilo makkelijk te verplaatsen
De Mestic airco is met zijn gewicht van 22,5 kilo makkelijk te verplaatsen.

De nieuwste ontwikkeling van Mestic is een uniek draagbare airco, de Mestic split unit SPA-3000 die uw caravaninterieur tijdens hete zomerse dagen op de gewenste temperatuur brengt.

Deze compacte airco hangt u tussen de buitenzijde en binnenzijde van een raam in uw caravan. De ventilator naar buiten en zijn instelbaar luchtstroom rooster naar binnen. Er is slechts een klein kiertje nodig voor de slang. Vervolgens sluit u de airco aan op 230V spanning en stelt u de gewenste temperatuur in. Eén druk op de knop en deze compacte airco zorgt binnen enkele minuten voor een aangenaam interieurklimaat. De split unit SPA-3000 is voorzien van 3 ventilatiestanden en een sleepmodus voor koeling tijdens de nacht.

Als de sleepmodus is ingeschakeld, dooft de display en gaat de Mestic split unit SPA-3000 airco over op een fluisterstille ventilatie. Op die manier geniet u ook tijdens het slapen van een aangename temperatuur zonder overvloedig transpireren. De airco werkt op het milieuvriendelijke R290 koudemiddel. Hij weegt slechts 22,5 kilogram, is compact en heel eenvoudig zelf op te hangen aan uw caravanraam.

 

Mestic Airco - Hot nieuws waar je het koud van krijgt...gimeg logo

Kijk voor meer informatie op:
www.mestic.nl

Of vind een dealer in de buurt:
www.gimeg.nl/nl-nl/store-locations< Terug naar de vorige pagina