ZORGELOOS EN ONAFHANKELIJK GENIETEN VAN JE VAKANTIE

Het jaar 2020 kan worden beschouwd als het jaar dat de zelfvoorzienende caravan en camper definitief een flinke boost heeft gekregen. OCS Recreatie Groothandel biedt daarvoor tal van accessoires om tentkampeerders, caravanners en camperaars zorgeloos en vooral onafhankelijk van hun vakantie te laten genieten.

Raymond Dijkhuizen van OCS loopt enkele accessoires langs.

Zelfvoorzienend begint bij de eigen energie, liefst zelf opgewekt.

Raymond: “Daarvoor is de mooie complete Vechline set van zonnepanelen, lader, accu’s en omvormer. De Vechline Daglichtpaneelset Deep Power 75W tot 280W wekt de schone energie op die door de MPPT lader wordt opgeslagen in de Vechline Full Energy AGM Accu. De Vechline SoPure Omvormer zet de energie om in de elektriciteit waar alle huishoudelijke apparaten gebruik van maken, net als thuis. We raden aan om met de dealer te berekenen wat je denkt te verbruiken en het systeem te laten installeren door een erkende kampeerspecialist.”

De zelf opgewekte energie kan vervolgens worden gebruikt om te koelen of te verwarmen. Raymond raadt daarvoor de Vechline 2500W aan. “Deze unit koelt, verwarmt, ventileert en ontvochtigt. Hij is geschikt voor caravans en campers met een maximale opbouwlengte van 8 meter. Er is ook nog de 3500W van Vechline voor caravans en campers met een lengte tot 11 meter.”

De Vechline Airco 2500 koelt, verwarmt, ventileert en ontvochtigt.
De Vechline Airco 2500 koelt, verwarmt, ventileert en ontvochtigt.
  • VECHLINE DAGLICHTPANEELSET
  • MPPT-LADER
  • VECHLINE OMVORMER-1000W

VECHLINE-ACCU DE COMPLETE SET VAN VECHLINE OM DE CARAVAN, CAMPER OF BOOT VAN ZELF OPGEWEKTE ENERGIE TE VOORZIEN.

AquaLogic Inline-C-Ultra Waterfilter

 

Eigen vers drinkwater mag zeker niet ontbreken bij het zelfvoorzienend kamperen. “De AquaLogic Inline-C-Ultra Waterfilter is een compleet systeem waarmee je heerlijk gefilterd drinkwater krijgt, zoals we dat uit de Nederlandse kraan krijgen.”

MET DE AQUALOGIC INLINE-C-ULTRA WATEFILTER HEB JE SCHOON DRINKWATER ZOALS DAT IN NEDERLAND UIT DE KRAAN KOMT.

 

Een mover is voor de zelfvoorzienende caravanner zeker geen overbodige luxe, zo legt Raymond uit. “Caravans met alle extra accessoires, zoals extra accu’s, zijn over het algemeen de wat zwaardere modellen. Het is een hele krachttoer om die handmatig op zijn plek te zetten. De P1 Automatic
Mover is dan ook hét toppunt van comfort: met één druk op de afstandsbediening zorgen de compacte opzetmotoren dat de aandrijfrollen gelijkmatig tegen de caravanwielen gedrukt worden. De P1 Automatic is uitermate geschikt voor caravans met een zware as of tandemas.”

P1 Automatic Mover
P1 Automatic Mover

OCS is een groothandel voor de recreatiebranche. Bij de kampeerders is het bedrijf vooral bekend van de eigen merken Vechline, ViaMondo, HTD. Het bedrijf voorziet de bekende dealers van caravans en campers ook van vrijwel alle bekende merken zoals o.a.: Thule, AL-KO, Thetford, Fiamma, Dometic en Enduro. De producten van OCS zijn dan ook bij de bekende dealers te koop.

 

Logo OCS

OCS Recreatie Groothandel B.V.
Amarilstraat 40
7554 TV Hengelo
Nederland
info@ocs-recreatie.nl

Kijk voor meer informatie op:
www.ocs-recreatie.nl
Of vraag naar onze producten bij uw caravan-, camper- of kampeerspecialist.< Terug naar de vorige pagina