OCS Recreatie Groothandel – Van opvouwbare pan tot tentorganizers

Nooit meer rondslingerende spullen in de caravan, voortent of auto. Met de ViaMondo Household opbergboxen en organizers zijn alle vakantiespullen keurig bij elkaar geordend. Lekker praktisch, net als de opvouwbare keukenhulpen. Deze en nog veel meer kampeerproducten worden door groothandel OCS Recreatie geleverd aan dealers in de recreatiebranche. Bij kampeerders zal OCS vooral bekend zijn met de eigen merken Vechline, ViaMondo en HTD. We stellen een aantal praktische producten die de vakantie aangenamer maken voor.

Opvouwbaar

Opvouwbare artikelen maken het leven in een kleine behuizing aangenamer. Voor alle vakantiegangers in een caravan, camper, tent of boot zijn de ViaMondo Household opvouwbare keukenhulpen ideaal. Koken? Dat kan prima met de opvouwbare pannen met RVS bodemen siliconen handvatten. Geschikt voor gas en elektrische kookplaten. Alle producten zijn warmte- en vaatwasserbestendig en BPA-free (geschikt voor levensmiddelen).

Praktische producten voor onderweg en op de camping - blauw grijs opvouwbaar

Achteruitrijcamera

Praktische producten voor onderweg en op de camping cameraBeter zicht achter en naast je caravan? Met de Vechline achteruitrijcamera heb je altijd overzicht rondom de caravan. De draadloze achteruitrijcamera wordt – bij een dealer – op de caravan gemonteerd en wordt meteen met het beeldscherm digitaal verbonden. Zodra de caravan wordt aangekoppeld, activeert de camera gelijk. De meest complete set Vechline Draadloze Digitale Camera Set 5” Achtercamera / Zijcamera zorgt met de zijcamera voor een compleet beeld rondom de caravan.

Opbergen maar!

Waar zijn de tentharingen? Waar liggen de knutselspullen van de kinderen? Met de ViaMondo Household opbergboxen en organizers houd je alles keurig bij elkaar. En ben je nooit meer iets kwijt… mits je het op een vast plek opbergt. In de opbergboxen, auto- en tent-organizers!

Praktische producten voor onderweg en op de camping ViaMondo

Ook geen rondslingerende spullen meer in de auto of (voor)tent. Berg alles netjes op in de stevige organizers en heb altijd alles binnenhandbereik. Zowel in de auto, hangend aan de rugleuning van de voorstoel, als in de voortent aan de caravanrails of tentstok.

De opbergboxen zijn ideaal in gebruik, bijvoorbeeld in de caravan of kofferbak van je auto. Je kunt alles overzichtelijk opbergen en door de rubberen pads aan de onderzijde gaan de boxen niet schuiven. Maak de box groter of kleiner met de tussenschotten en berg zo al je vakantiespullen op. Fijne vakantie!

 

Logo OCS

OCS Recreatie Groothandel B.V.
Amarilstraat 40, 7554 TV Hengelo
info@ocs-recreatie.nl
www.ocs-recreatie.nl

OCS Recreatie voorziet de bekende dealers van caravans en campers ook van vrijwel alle bekende merken Thule, AL-KO, Thetford, Fiamma, Dometic en Enduro. De producten van OCS zijn dan ook bij de bekende dealers te koop.< Terug naar de vorige pagina