OCS Recreatie is een vooraanstaande groothandel op het gebied van accessoires voor de recreatiebranche

Vooral producten van de eigen merken Vechline, ViaMondo en HTD zijn allang geen onbekenden meer onder vele kampeerders. Daarnaast vinden ook producten van gerenommeerde merken zoals Thule, AL-KO, Thetford, Fiamma, Dometic en Enduro via OCS hun weg naar de Nederlandse dealers van caravans, campers en vouwwagens.

 

ViaMondo Kitchen logo

ViaMondo Kitchen maakt een feest van koken op de camping

ViaMondo Kitchen presenteert voor het nieuwe seizoen een drietal apparaten die op de camping vanwege het lage wattage geschikt zijn voor gebruik in uw caravan of camper. Daarnaast geven ze u een extra feestelijk tintje tijdens het koken.

ViaMondo Kitchen CampGrill 2 in 1

Als u eens geen zin heeft om uitgebreid te koken in de caravan, dan biedt de elektrische ViaMondo Kitchen CampGrill 2 in 1 van OCS een leuk en makkelijk alternatief. Gezellig grillen in de voortent of onder de caravanluifel. Op de grillplaat kunt u een stuk (vega)vlees grillen en tegelijkertijd bereidt u in de geïntegreerde pan aardappeltjes, of een smakelijke saus. Kortom, u kunt zelf eindeloos combineren.

De CampGrill beschikt over 5 warmtestanden, werkt op 230 Volt stroom en heeft een energieverbruik van max. 1.000 Watt. Alle delen zijn voorzien van non-stick coating en zijn daardoor heel eenvoudig te reinigen..

OCS Recreatie Groothandel - ViaMondo Kitchen CampGrill 2 in 1
ViaMondo Kitchen Campgrill 2 In 1 – Gezellig koken en grillen tegelijk

ViaMondo Kitchen CampOven

Aan deze compacte heteluchtoven met een laag wattage gaat u gegarandeerd veel plezier beleven. Want hoe prettig is het om tijdens het kamperen te ontbijten met warme versgebakken broodjes of croissants. Maar ook een heerlijke ovenschotel of pizza behoort tot de mogelijkheden.

OCS Recreatie Groothandel - ViaMondo Kitchen CampOven
ViaMondo Kitchen CampOven – Heerlijk smullen van afgebakken croissantjes bij de koffie

Beleef het gemak van thuis nu in uw caravan of camper. De ViaMondo Kitchen CampOven beschikt over 3 verwarmingsstanden: boven, onder of beide. Gebruik bijvoorbeeld de stand boven om het gerecht te grillen. Verder is de oven voorzien van een instelbare timer met signaal (tot 60 minuten) en een instelbare temperatuur van nul tot 230 graden.

ViaMondo Kitchen CampFryer

Zin in frites of een lekkere snack? De ViaMondo CampFryer bedient u op uw wenken. Deze heteluchtfriteuse met zijn instelbare temperatuur van 80 tot en met 200 graden is naast frituren ook ideaal om mee te bakken, te braden, te roosteren of zelfs te grillen.

OCS Recreatie Groothandel - ViaMondo Kitchen CampFryer
ViaMondo Kitchen CampFryer – De CampFryer, voor als je snakt naar een snack…

Zo maakt u met weinig moeite de meest smakelijke gerechten klaar. De CampFryer is met zijn 1.8 liter groter dan de meeste andere kampeerfriteuses. Zo kunt u bijvoorbeeld twee grote porties friet of drie grote snacks tegelijk bereiden. Bij het tussentijds uitnemen van de lade slaat de friteuse automatisch af. Daarnaast is het apparaat beveiligd tegen oververhitting en is de buitenzijde geheel hittebestendig.

Natuurlijk mag een broodrooster ook niet ontbreken in uw caravan of camper

Warme toast met boter en een hartig of zoet beleg voor de lekkere trek bij het ontbijt, de lunch of zomaar. Met de ViaMondo Torrada-Z broodrooster van OCS zit u helemaal gebakken!

OCS Recreatie Groothandel - ViaMondo Kitchen broodrooster Torrada-Z
Met dit veelzijdige broodrooster Torrada-Z zit u helemaal
gebakken!

U bepaalt zelf via de 7 verschillende standen, waaronder ook een ontdooistand, uw favoriete bruiningsgraad van de te roosteren sneetjes brood. Het broodrooster is voorzien van een automatische en handmatige aan/uit schakelaar, een uitschuifbare kruimellade en een snoeropberging.
Wordt geleverd inclusief een broodhouder.

Met dit veelzijdige broodrooster Torrada-Z zit u helemaal gebakken!

 

Logo OCS

OCS Recreatie Groothandel B.V.
Amarilstraat 40, 7554 TV Hengelo
info@ocs-recreatie.nl
www.ocs-recreatie.nl

OCS Recreatie voorziet de bekende dealers van caravans en campers ook van vrijwel alle bekende merken Thule, AL-KO, Thetford, Fiamma, Dometic en Enduro. De producten van OCS zijn dan ook bij de bekende dealers te koop.

 < Terug naar de vorige pagina