Na een dagje toeren, relaxen bij het zwembad of na een gezellige avond uiteten is er niets lekkerder dan bij terugkomst op de camping rustig in de caravan of camper te slapen. Het liefst natuurlijk als het niet te warm is in de ‘slaapkamer’. Als het buiten op de vakantiebestemming erg warm is, dan is het heerlijk als je een gekoelde camper of caravan binnenstapt. Met de Cool Top Trail airconditioners kan dat! Trouwens, ook op een koelere bestemming komt dit Webasto product goed van pas, want deze stille airconditioning kan ook verwarmen.

Koelen en verwarmen met Webasto Cool Top Trail

De Cool Top Trail airconditioner ligt, zoals de naam al zegt, op het dak van de camper of caravan.

Een ideale manier om een geparkeerd voertuig met een lengte tot 10 meter te koelen of te verwarmen. Je creëert zelf een optimaal binnenklimaat. De Cool Top Trail airconditioning zorgt voor een aangenaam comfortabele temperatuur in de caravan of camper. Perfect om bij warme buitentemperaturen toch gekoeld te gaan slapen.

Ook goed om te weten: de stille maar krachtige unit zorgt voor een ongestoorde (nacht)rust voor jezelf en de buren op de camping.

Webasto Cool Top Trail Outdoor Unit
Airconditioningsystemen voor dakmontage op campers & caravans!

 

Verwarmen

Is het in het voor- of najaar in de ochtend toch iets frisjes? De Cool Top Trail airconditioner is voorzien van een warmtepomp en kan dus ook verwarmen. De airco heeft een groot temperatuurbereik: van -5 tot 50 °C. Ideaal voor een comfortabele vakantie! In een grote of kleinere caravan of camper, want er zijn 5 uitvoeringen van de Cool Top Trail, met een koel- en verwarmingsvermogen van respectievelijk 2000W tot 3500W. Allemaal robuust, lichtgewicht en stil.

Dankzij het gebruik van kwalitatief hoogwaardige componenten is een lange levensduur gegarandeerd met minimale kosten aan onderhoud. De UV gestabiliseerde polypropyleen behuizing is robuust en toch licht in gewicht.

De airco kan eenvoudig worden bediend met een afstandsbediening, zodat je niet meer op hoeft te staan uit je vakantiestoel.

De Cool Top Trail airconditioners zijn robuust, lichtgewicht en stil en kunnen bovendien met de warmtepomp functie ook verwarmen

Met een airconditioning bereik je een optimaal klimaat in de camper of caravan
Met een airconditioning bereik je een optimaal klimaat in de camper of caravan. Naast de standaard koel- en verwarmingsfuncties, beschikt de Cool Top Trail over handige extra functies zoals ontvochtiging, timer en slaapfunctie.

 

Voordelen van de Cool Top Trail airconditioning:

  • Krachtige units
  • Een grote koel- en verwarmingscapaciteit
  • Robuust, lichtgewicht en stil
  • Temperatuurbereik: van -5 tot 50 °C
  • Geringe hoogte en compact ontwerp
  • Eenvoudige installatie

 

Webasto logo

Webasto Thermo & Comfort Benelux BV

Vragen over een Webasto producten?
Neem dan contact op met een officiële Webasto dealer via de dealer locator:
https://dealerlocator.webasto.com/nl-nl

Meer informatie of andere comfortproducten van Webasto zien?
www.webasto-comfort.nl< Terug naar de vorige pagina