ZORGELOOS EN ONAFHANKELIJK GENIETEN VAN JE VAKANTIE

Oyster ontvangstgebiedGewoon de televisie aanzetten voor je favoriete Nederlandse programma en dan ook meteen goed ontvangst en scherp beeld in je caravan of camper hebben, is zelfs in de zuidelijke uithoeken van Europa mogelijk met de Oyster Skew satellietschotel. Frank Meijer van de Nederlands importeur BM-SAT Rijssen legt nog eens uit hoe de schotel voor optimaal kijkplezier zorgt.

“Goed beeld begint bij goed ontvangst van het signaal. De Nederlandse zenders zenden allemaal uit via de Astra 3 of Eutelsat 9 satelliet. Dat signaal is met een schoteldiameter van 65 centimeter in bijna heel Europa goed te ontvangen. Alleen in het zuiden van Spanje en in Portugal wordt het signaal van deze satelliet te zwak en heb je de Oyster nodig met een diameter van 85 centimeter.”

“Er zijn meer modellen van Oyster die het allerbeste ontvangst en comfort bieden. De Premium uitvoering is een volautomatische schotel met daarbij een geïntegreerde besturingseenheid in de meegeleverde Oyster TV. Voordeel is dat met één afstandsbediening het gehele systeem te bedienen is.”

Oyster Vision
De Oyster Vision Skew heeft een automatisch verdraaibare kop.

De Oyster Vision-uitvoering heeft een losse besturingseenheid die te gebruiken is met een HD-ontvanger naar keuze. Als je voor de ontvanger geen losse kastjes meer wilt, is er de Alphatronics smart-tv met ingebouwde satelliet/kabel ontvanger.” Deze TV is zowel geschikt voor ontvangst van Canal digitaal als Joyne. Bij de Oyster 65/85 kan men nog voor de optie Skew kiezen. Hierbij wordt ook de kop van de schotel automatisch verdraaid.

Via dealers

BM-SAT is importeur voor de Oyster satellietschotels, Alphatronics smart-TV’s en Denson satellietreceivers. De marktleider levert aan vrijwel alle dealers. “We raden echt aan om het hele systeem van de schotel tot de televisie te laten installeren door een bedrijf dat bij ons is aangesloten. We bieden deze bedrijven technische ondersteuning en als zij er niet uit komen, kunnen de klanten direct bij ons terecht.”

De Oyster Cytrac is een compacte schotel van 55 centimeter doorsnede
De Oyster Cytrac is een compacte schotel van 55 centimeter doorsnede en 14 cm opbouwhoogte.

BM-SAT levert via de dealers ook de compactere Oyster Cytrac vlakschotel met een doorsnede van 55 centimeter. “Dit is een luxe volautomaat met hetzelfde hoge bedieningsgemak en optiepakket als de Oyster 65/85. Ingeklapt is deze maar 14 centimeter hoog. Je krijgt wel in heel West- en Midden Europa het complete Nederlandse aanbod perfect op het scherm.”

Voor het leven

BM-SAT kan ook oudere modellen van Oyster upgraden. “Dat is het sterke punt van Oyster. Bij modellen van 10 tot 12 jaar oud kunnen we nog steeds de unit aanpassen. Je koopt een Oyster dus echt voor het leven.”

 

  • MET EEN DRUK OP DE KNOP OP DE JUISTE SATELLIET VIA DE COMMAND UNIT IN DE CARAVAN/CAMPER.

  • AUTOMATISCHE DRAAIING NAAR KANAALKEUZE, ASTRA 1-2-3 OF HOTBIRD
  • AUTOMATISCHE SKEW REGELING.
  • UW OYSTER® ONTVANGT ONLINE UPDATES VIA UW SMARTPHONE (OF VIA USB-STICK)
  • GRATIS APP VOOR UW OYSTER® MET HANDIGE OPTIES.

  • VERANDERING VAN SAT KARAKTERISTIEKEN
  • UW TELEFOON IS VIA DE APP VERBONDEN MET DE OYSTER®

 

logo BM SAT

BM-SAT Rijssen BV
Spinnerstraat 39
7461 TV RIJSSEN
T. 0548 521 777
E. info@bmsat.nl

Kijk voor meer informatie op: www.bmsat.nl
Bezoek ook eens onze showroom. Wij zijn gelegen op Industrieterrrein “de Mors”.< Terug naar de vorige pagina