Kaartje AL-KO

Revolutie van E&P: LevelM Pro voor campers

Op de camping of camperplaats aangekomen is het vaak een uitdaging om een ​​vlakke plek te vinden om de caravan of camper te plaatsen. Herken je dat? Handmatig uitlijnen kan tijdrovend zijn en zo het plezier van kamperen verminderen. Tada, daar is de oplossing met de volautomatische hydraulische levelsystemen; LevelC voor caravans en LevelM voor campers. Met maar één druk op de knop staat de camper of caravan binnen enkele minuten comfortabel waterpas en kan de vakantie beginnen.

Al-KO - intelligent besturingselektronica van E&P

Nieuwe generatie

De LevelM Pro voor campers is een revolutie van E&P. Dit systeem plaatst de camper op intelligente en volautomatische wijze in een horizontale positie. Deze nieuwe generatie hydraulisch levelsysteem is een stuk lichter dan vergelijkbare systemen. Het geeft maximale stabiliteit en dankzij het lichtgewicht is er meer laadvermogen mogelijk. Het systeem is voor campers tot een toegestaan maximaal totaalgewicht van 30 ton. Al-KO: “De intelligente besturingselektronica van E&P, zorgt ervoor dat het gewicht van het voertuig altijd over meerdere steunen tegelijk wordt verdeeld, zodat er geen torsiekrachten ontstaan die ernstige schade kunnen veroorzaken.” Daarnaast is het uniek bij het LevelM Pro systeem dat je drie verschillende standen kunt opslaan, zoals de waterpas stand, de tankleeg stand en een positie voor slapen.

Plaats eenvoudig en nauwkeurig waterpas - LEVELM PRO

E&P-LEVELSYSTEMEN WATERPAS STAAN MET ÉÉN DRUK OP DE KNOPLevelC

Voor de caravan is er eenzelfde soort systeem met de genoemde voordelen. Het LevelC volautomatische hydraulische levelsysteem zet de caravan binnen enkele minuten comfortabel horizontaal met één druk op de knop. De caravan staat snel stabiel en het genieten van de vakantie kan direct van start.

E&P-LEVELSYSTEMEN ZORGEN ERVOOR DAT DE CARAVAN OF CAMPER SNEL EN EENVOUDIG, VOLLEDIG AUTOMATISCH, BINNEN ENKELE MINUTEN WATERPAS STAAN MET ÉÉN DRUK OP DE KNOP.

Dit doet E&P Hydraulics

E&P Hydraulics in het kort. “Het staat voor eersteklas hydraulische levelsystemen voor recreatie voertuigen. E&P is sinds 2018 onderdeel van het bedrijf AL-KO Voertuigtechniek. Onze hydraulische levelsystemen compenseren nauwkeurig en snel oneffenheden en hellingen in campers, gesloten bestelwagens en caravans. Zo staan ze veilig en stabiel op onder gronden zoals asfalt, grind, zand, zacht gras en zelfs op ijs en sneeuw”, aldus AL-KO.

Voordelen van LevelM Pro

Voordelen van LevelM Pro

– Horizontaal binnen enkele minuten
– Stabiele en veilige stand
– Geheel hydraulisch
– Zeer laag geluidsniveau
– Minimale belasting op het chassis

 

AL-KO Log
Maak een afspraak bij het AL-KO klantencentrum in Nieuw-Vennep via de website of telefonisch:
T. +31 (0)252 744 200
www.alko-tech.com/nl/klantencentrum< Terug naar de vorige pagina