Seminautic – Persoonlijke maatwerk matrassen voor uw caravan

Optimaal slaapcomfort met je eigen maatwerk matras voor de caravan. En geproduceerd in één uur tijd, terwijl je wacht. Want Seminautic op industrieterrein Ekkersrijt 7423 in Son/Eindhoven maakt binnen één uur uw persoonlijke maatwerk matras voor de caravan.

Seminautic produceert je eigen maatwerk matras die volledig voldoet aan jouw persoonlijke wensen op het gebied van slaapcomfort. Bij het samenstellen van de matras wordt rekening gehouden met o.a. rugklachten of andere medische klachten. Ook kijken de vakmensen van Seminautic of iemand een zij- of een buikslaper is en of men liever kiest voor een harde of een zachte matras. Om uw persoonlijke matras samen te stellen worden in het atelier de verschillende materialen gepresenteerd en kan men zelfs even proefliggen. Drie type matrassen vormen de basis van uw persoonlijke matras.

Rijd uw caravan langs
Maak een afspraak en rijd uw caravan langs.

Het matras

Het Seminautic Basic matras met een kern van koudschuim HR 50 dat de juiste ondersteuning biedt voor personen tot 110 kg. Een kwaliteitsschuim dat als belangrijkste eigenschap heeft dat hij superieur slaapcomfort biedt en een hoge duurzaamheid en draagkracht. De matras is gestoffeerd met een hoogwaardige dubbeldoeks stoffering. De hoogte bedraagt 15 cm, maar van deze maat kan worden afgeweken. Op de Basic is 5 jaar garantie en 180 dagen omruilgarantie.

De Seminautic Premium heeft ook een koudschuim kern, die naast ondersteuning ook veerkracht en comfort biedt. Deze matras is zeer geschikt voor zijslapers en wordt afgewerkt met Tercel dubbeldoeks stof, die een natuurlijke verkoeling brengt. De matras kan worden uitgevoerd in soft, medium of hard.

De Seminautic Excellent is de beste matras voor de caravan en ook zeer geschikt voor personen met spier-, gewrichts-, en rugklachten. Hij wordt samengesteld uit ondersteunende- en drukverlagende schuimen en is gestoffeerd met een gelamineerde Tencel stoffering, die een zeer hoog comfort biedt. Op deze matras 8 jaar garantie en 180 dagen omruilgarantie.

1. Maak een afspraak
2. Rijd uw caravan langs
3. inmeten
4. Overleg, test, kies en kijk.
5. Wij produceren uw maatwerk matras in één uur!

Inmeten Overleg, test, kies en kijk Test, kies en kijk

Meekijken tijdens de productie

Terwijl de vakmensen in het atelier aan het werk gaan, kunt u vanachter het panoramaraam, genietend van een kop koffie, het volledige productieproces volgen.
Is de matras klaar dan wordt deze volledig gecontroleerd en op verzoek van de klant wordt nog een passende onderlegger gemaakt die de lattenbodem bedekt als extra bescherming van de matras. Eventueel wordt – op verzoek – een extra hoeslaken aangebracht.

Wij produceren uw maatwerk matras binnen één uur
Wij produceren uw maatwerk matras binnen één uur.

180 dagen omruilgarantie

Klanten krijgen 180 dagen omruilgarantie, waarbij waar nodig de matras alsnog wordt aangepast. Heeft men de matras liever thuisbezorgd, dan kan dat. Seminautic bezorgt gratis door de hele Benelux. De klanten krijgen tevens een gratis overnachting aangeboden op camping De Kienehoef in Sint-Oedenrode. Deze is speciaal bedoeld voor relaties die van ver komen.
Maak even een afspraak.

 

Seminautic logo

Seminautic
Industrieterrein Ekkersrijt 7423,
Son/Eindhoven.
Eenvoudig te bereiken via de A50.
Rond het hoekpand Ekkersrijt 7423 is voldoende parkeerplaats.

Bezoek is enkel op afspraak, die gemaakt kan worden via de website: www.seminautic.nl

Of via een van de vijftig dealers in Nederland.< Terug naar de vorige pagina