Solbio: groener, schoner, veiliger en makkelijker – Kamperen in en met de natuur

De 4 krachtpatsers van Solbio:
• Natuurlijke zeepstoffen
• Natuurlijk citroenzuur
• 100% natuurlijke etherische oliën
• Plantenextracten

Duurzame Solbio toiletvloeistof voor mobiele toiletten - 20 doseringenAls je er met de camper of caravan op uittrekt, wordt het tijdelijk je huis en dus ook het sanitair. Natuurlijk wil niemand tijdens de vakantie overlast ondervinden van onaangename geurtjes in het chemisch toilet. Met de biologische toiletvloeistof voor mobiele toiletten van Solbio koop je als kampeerder een natuurlijk product. Er zijn slechts vier ingrediënten in te vinden: 100% natuurlijke etherische oliën, natuurlijke zeepstoffen, natuurlijk citroenzuur en plantenextracten. De unieke 4-in-1-formule brengt geen schade aan de natuur, je gezondheid en niet aan het toilet. Je reist dus groener én schoner.

Let’s travel!
Take the green road

De biologische formule is zo ontwikkeld dat deze krachtig en zuinig is, lekker ruikt en bovenal: werkt. En wel op vier manieren in: het mobiele toilet, de afvaltank, de spoelwatertank en de vuilwatertank. Door de zelfreinigende functie is alles altijd fris en zuiver.

Biologisch vloeistof

Solbio is de enige in de markt van de toiletvloeistoffen die werkt met biologische en milieuvriendelijke producten. Deze vloeistof bestaat uitsluitend uit natuurlijke bestanddelen. Dit voor de afbraak van het organisch afval in het chemisch toilet of de leidingen van de caravan of camper, maar ook voor de geurbestrijding in het chemisch toilet. Daarnaast gaat Sobio nog een stap verder! Zonder te wetenschappelijk in te gaan op de werking van toiletvloeistof, maar wel het unieke aan het product uit te leggen: Solbio bevat natuurlijke bestanddelen die de goede bacteriën aanmoedigen om aan de slag te gaan. Het is echt een milieuvriendelijk alternatief voor je chemisch toilet. Met als groot voordeel dat je het chemisch toilet van jouw caravan of camper in principe overal kunt ledigen en dus niet naar speciale, chemische dumping stations hoeft.

Groot en klein

De krachtige en bioLOGISCHe formule van Solbio kent twee geurvarianten. Voor wie van een geurige afwisseling houdt is er naast de Original een Marine-variant, geurend naar sinaasappel. Bovendien zijn er drie verschillende verpakkingen: 0,8L – 1,6L en 10L. De kleine verpakking is praktisch voor de ‘kort’ kampeerders en voor wie voor duurzaam kamperen gaat is er de XL-versie van tien liter. Ook fijn om te weten: in 2023 is het Vegan label en Ecogarantie label behaald. Twee belangrijke erkenningen voor dier- en milieuvriendelijke producten.

Solbio original 0.8L    Solbio Marine XL 1.6L

Solbio original XL 1.6L    Solbio Original XXL 10L

Solbio is groener en schoner én omdat er slechts natuurlijk ingrediënten worden gebruikt is de toiletvloeistof 100% veilig.
De unieke 4-in-1-formule maakt het je tijdens de vakantie nog gemakkelijker

 

Logo Solbio

“Beschikbaar vanaf € 0,68/ dosis. Vergelijk nu zelf!” Solbio Original XL (€ 26,99) en Solbio Marine XL (€ 29,99) is online te koop en via diverse verkooppunten.

Vind de dealers/verkooppunten via:
www.getsolbio.com/onze-top-dealers/< Terug naar de vorige pagina