OCS Recreatie is dé groothandel voor de recreatiebranche

Bij de kampeerders is het bedrijf vooral bekend van de eigen merken Vechline, ViaMondo en HTD. Daarnaast levert de onderneming aan dealers van caravans en campers ook van vrijwel alle producten van gerenommeerde merken zoals Thule, AL-KO, Thetford, Fiamma, Dometic en Enduro.

ViaMondo Premium kampeerstoelen

In 2019 introduceerde OCS een nieuwe frisse lijn kampeerstoelen onder de naam ViaMondo. De collectie werd zeer goed ontvangen in de branche en vooral bij de kampeerders. Reden voor OCS om in het campingseizoen 2022 een geheel vernieuwde lijn te presenteren: De ViaMondo Premium met Grande, Piccolo of textileen bekleding.

De ViaMondo Premium Cinzo Alto Stoel De ViaMondo Grande Azul De super comfortabelevoetenbank Azul Grande

Ongekend prettig zitcomfort

De Premium stoelen bestaan uit een aluminium onderstel (verstelbaar in 7 standen) met daarop een textileen, of een 3D mesh bekleding. Dankzij de zachte touche ervaart u een uiterst comfortabele zit. De 3D mesh is uitgevoerd in 2 designs, waarbij de Grande een grotere weving heeft en voor extra ademend vermogen zorgt.

Fraaie strakke belijning

Naast de comfortabele zit is ook de look geweldig! De Premium lijn kenmerkt zich door haar strakke belijning en eigentijdse kleuren. Verkrijgbaar in donkerblauw en de trendkleur grijsgroen. U kunt uw eigen combinatie samenstellen door aan de stoelen een bijpassende tafel, voetenbank of een ligbed toe te voegen.

Super relaxen op dit Azul Grande Ligbed
Super relaxen op dit Azul Grande Ligbed

Met een ViaMondo Premium stoel zit u altijd en overal goed!

Maximaal toelaatbaar gewicht

Een ViaMondo Premium stoel neemt ingeklapt weinig ruimte in. Door het aluminiumframe weegt de stoel slechts 5,5kg. Het maximaal toelaatbaar gewicht bedraagt 120kg. Verkrijgbaar met Grande, Piccolo of textileen bekleding.
Verkoopadviesprijs: € 129,95 voor Grande Piccolo en € 119,95 voor de textileen uitvoering.

ViaMondo Premium Voetenbank

De voetenbank zorgt voor optimaal comfort. Hij weegt slechts 0,7kg en heeft een maximaal toelaatbaar gewicht van 30kg. Enkel verkrijgbaar in beide 3D mesh uitvoeringen in klassiek blauw en grijsgroen. Verkoopadviesprijs: € 39,95

ViaMondo Premium ligbed

Heerlijk uitgestrekt in de zon of schaduw liggen doe je op een ViaMondo Premium ligbed.. Deze past geheel in de lijn van de stoel en voetenbank. De 3D mesh bekleding heeft een hoog ademend vermogen. Hierdoor voelt de bekleding bij warm weer zeer comfortabel aan. Het bovenste deel is verstelbaar in 3 standen. Het ligbed heeft een aluminium frame en weegt 6,5kg. Maximaal toelaatbaar gewicht 110kg. Verkrijgbaar in klassiek blauw en grijsgroen.
Verkoopadviesprijs: € 139,95

ViaMondo Premium Zijtafel

De ViaMondo Premium zijtafel past op elke ViaMondo Premium stoel. Bijzonder handig om uw drankje of boek een plekje te geven.
Verkoopadviesprijs: € 10,95

OCS - stoel kleuren

 

Logo OCS

OCS Recreatie Groothandel B.V.
Meer informatie en dealeradressen:
www.ocs-recreatie.nl
Afwijkingen in prijzen, afbeeldingen, teksten
en technische veranderingen voorbehouden

OCS Recreatie voorziet de bekende dealers van caravans en campers ook van vrijwel alle bekende merken Thule, AL-KO, Thetford, Fiamma, Dometic en Enduro.< Terug naar de vorige pagina