Hier krijg je eerlijk advies van ervaringsdeskundigen

De Vrijbuiter wegwijzerVakantiegangers zijn er in alle soorten en maten. Bij Vrijbuiter weten ze daar alles van, want Vrijbuiter-medewerkers zijn er ook in alle soorten en maten. Van de doorgewinterde kampeerders en caravan-liefhebbers tot strand-lanterfanters en kleine avonturiers. Vakantie vieren doen ze allemaal op hun eigen manier. Ze adviseren je in de drie megastores, met meer dan 20.000 outdoor producten, graag en eerlijk want alle reiservaring is in huis.

Reizen, kamperen, het buitenleven. In de Vrijbuiter kampeerwinkels in Zaandam, Roermond en Gouda weten ze er alles van.

Wandel de winkel binnen en het voelt of je even op reis bent, op weg naar de volgende vakantie. Bij Vrijbuiter vind je o.a. kampeertenten, camper- en caravanproducten, wandelschoenen, camping meubilair, reisartikelen en (outdoor)kleding. Kwaliteitsproducten die zijn gemaakt met aandacht voor de natuur, en die jou als het goed is weer terugbrengen in de natuur.

Vakantiepret begint al tijdens de voorbereiding wandelessentials De Vrijbuiter kleding De Vrijbuiter campingstoelen

Goede wandelschoenen zijn belangrijk, vandaar dat bij Vrijbuiter een voetanalyse kan worden gedaan voor het allerbeste advies. Ook is er een try-outside belofte waarmee je de schoen 14 dagen buiten kunt proberen

Ervaringsdeskundige

De Vrijbuiter tentenVrijbuiter-verkoopadviseur Jan van der Sluis: “De artikelen die we verkopen leren we door en door kennen, zodat we jou optimaal kunnen helpen bij het maken van de keuze. Ik word op de werkvloer wel ‘Jan de tentenman’ genoemd, omdat ik graag over de tenten en voortenten vertel. Het is belangrijk om goed naar de klant te luisteren, door te vragen en dan met een passend advies te komen. Zo hebben wij voortenten en luifels van het oer-Hollandse merk Doréma die als specials voor ons worden gemaakt. Hoge kwaliteit, in diverse afmetingen én gewoon uit voorraad leverbaar. Voor welke kampeerreis wil de klant de voortent gaan gebruiken? Dan kan ik als ervaringsdeskundige vertellen en adviseren welke stokken je het best kiest: aluminium, staal of lichtgewicht kunststof fiber.”

Vrijbuiter samen op avontuur

Daarnaast worden alle Vrijbuiter-medewerkers volop op de hoogte gehouden over ins en outs tijdens workshops en clinics van leveranciers. “We krijgen bij grote regelmaat een kennisboost!”, vertelt Jan blij. De adviezen die hieruit volgen zijn bij Vrijbuiter professioneel, en toch persoonlijk. Commercieel, maar vooral ook eerlijk.

Bestel je liever in de webshop? Ze leveren snel en over retourneren doen ze niet moeilijk. Als je je binnen 30 dagen bedenkt, vinden ze ‘daarom’ een prima reden om je barbecue terug te sturen

Redwood

Nu de caravan weer uit de winterstalling kan zal Jan – vaak ongemerkt – tips geven zoals de banden controleren en alle leidingen weer even doorspoelen met reinigingsmiddel. “Dat hoor ik mijn collega’s – we staan in de winkel met elkaar in verbinding via oortjes – ook doen en het zijn praktische tips voor klanten.” De Vrijbuiter-specialisten helpen je graag op weg naar het volgende avontuur.

Wil je meer weten over daktenten - In de winkel vertellen ze graag meer over deze Dare to be Different daktenten
Wil je meer weten over daktenten? In de winkel vertellen ze graag meer over deze Dare to be Different daktenten.

Dat kan al gewoon als relaxte vakantie op de camping. Neem plaats op de comfortabele 7-standen-stoel van Redwood. Je maakt je set compleet met de Redwood buitentafel. Die is in hoogte verstelbaar en heeft bovendien een vocht- en hittebestendig blad. In de winkel adviseren medewerkers je graag over welk product het best bij jou past en leggen meer uit over het eigen merk Redwood. Van tenten tot slaapmatten, van campingstoelen tot fleecevesten. De functionele outdoorproducten van Redwood zijn sterk en gaan lang mee. Niet voor niets dankt dit merk zijn naam aan de sterke en hoogste boom ter wereld: de Coast Redwood.

De Vrijbuiter slaapmatten De Vrijbuiter campingstoel detail De Vrijbuiter AccessoiresDe Vrijbuiter wandelschoenen

 

Logo Vrijbuiter

Vrijbuiter Zaandam
Stormhoek 17, 1506 SW Zaandam
Vrijbuiter Gouda
Elburgplein 18, 2803 PX Gouda
Vrijbuiter Roermond
Schaarbroekerweg 4a, 6042 EJ Roermond
Winkels zijn 7 dagen per week geopend.

Tel. 085-8085106
www.vrijbuiter.nl< Terug naar de vorige pagina