Vrijbuiter One-stop-shop:
Vink je complete paklijst voor de vakantie af

Sinds de oprichting in 1985 is Vrijbuiter van kampeerhal doorgegroeid naar dé grootste vakantie- en outdoorwinkel van Nederland. Kampeerdagen wil dat wel eens zien en loopt één van de drie megastores binnen. Indrukwekkend: meer dan 20.000 producten. Dit is hét startpunt voor iedere vakantieganger, van kampeerder tot avonturier.

Begin je vakantiepret bij Vrijbuiter kampeerwinkel
Begin je vakantiepret bij Vrijbuiter kampeerwinkel

Wat heb je nodig? Een campingstoel, fietsendrager, schoonmaakmiddel of snoeren voor de camper of caravan, keukengerei voor op de camping, een zaklamp, nieuwe wandelschoenen of toch nog een barbecue? Dit en nog heel veel meer om een vakantie compleet te maken is bij Vrijbuiter te vinden.

Vrijbuiter ingang Vrijbuiter tenten Vrijbuiter accessoires lichtjes

Floris Freriks - Wij hopen je te inspireren om lekker naar buiten te gaan
Floris Freriks “Wij hopen je te inspireren om lekker naar buiten te gaan.”

Op het horecaplein vertelt Floris Freriks, van Vrijbuiter, meer over de vakantiewinkel en de drie megastores: “Wij zijn avonturen-starters. We helpen je met de voorbereiding op je volgende actieve vakantie. Alle medewerkers bij Vrijbuiter houden er van om op vakantie te gaan en zijn dus expert om jou van een goed en deskundig advies te voorzien. Zo kunnen we je op nieuwe ideeën brengen, met de juiste en kwalitatieve outdoor producten. In onze grote kampeerwinkels in Zaandam, Gouda en Roermond kun je zeven dagen per week terecht om alles op je vakantiepaklijst af te vinken.”

Weet je dat… Vrijbuiter voor haar webshopverzendingen hergebruikte dozen gebruikt.

Snoepwinkel

De winkels zijn zo ingericht, dat je voor je gevoel al even op vakantie bent. Inclusief terras, op het horecaplein, waar je even rustig kunt nadenken of je die grote aanschaf voor bijvoorbeeld een voortent nu direct gaat doen. Pak gerust een gratis kop koffie of thee. Gezinnen met jonge kinderen zullen hun draai ook vinden in de megastore, met de speurtocht. “Een extra lange speurtocht, waarna kinderen met de zestien letters die ze vinden een cadeautje aan de balie kunnen scoren”, aldus Floris.

Vrijbuiter tunneltenten

“Bij Vrijbuiter hopen we je te inspireren om samen lekker naar buiten te gaan. Op de camping, tijdens een avontuurlijke trekking of bovenaan de piste. Wij hebben alles in huis voor een fijne vakantie. Ik noem het wel eens een snoepwinkel voor actieve vakantiegangers en een one-stop-shop waar de vakantiepret direct begint. In de winkel zijn testopstellingen, zodat er ook echt iets te beleven valt. Probeer nieuwe bergschoenen op de wandelbaan, ga eens liggen op een koude ondergrond en vergelijk een luchtbed met een slaapmat (echt veel comfortabeler).”

Vrijbuiter slimme accessoires Vrijbuiter glijbaan Begin je vakantiepret bij Vrijbuiter kampeerwinkel brug

Net als jullie houdt Vrijbuiter van actieve vakanties en kamperen.

Redwood

Vrijbuiter RedwoodVoor zowel traditionele kampeerders als gezinnen met jonge kinderen is er een kampeer oplossing. Bekijk bijvoorbeeld het ruime assortiment (voor)tenten en de handige camper- en caravanproducten. Floris: “We ontwikkelen zelf producten onder onze merknaam Redwood. Van tenten tot slaapmatten, van campingstoelen tot fleecevesten.

De outdoorproducten van Redwood zijn sterk en gaan lang mee. Niet voor niets dankt dit merk zijn naam aan de hoogste boom ter wereld: de Coast Redwood. Deze bomen kunnen meer dan 100 meter hoog worden en wel 500 tot 700 jaar oud. Bij Redwood zorgen ze ervoor dat producten functioneel en comfortabel zijn, maar ook over het design is zorgvuldig nagedacht.” En dat zie je terug in de winkels van Vrijbuiter én op jouw volgende vakantie!

 

Logo Vrijbuiter

Vrijbuiter Zaandam
Stormhoek 17, 1506 SW Zaandam
Vrijbuiter Gouda
Elburgplein 18, 2803 PX Gouda
Vrijbuiter Roermond
Schaarbroekerweg 4a, 6042 EJ Roermond
Winkels zijn 7 dagen per week geopend.

Tel. 085-8085106
www.vrijbuiter.nl< Terug naar de vorige pagina