Comfort op de camping in je eigen caravan of (bus)camper. Dat is zo geregeld met de koel- en verwarmingsproducten van Webasto. Maar wat als je reist zonder gas en niet wilt kamperen op een standplaats met stroomaansluiting? Ja, ook dan zijn er handige oplossingen!

Koelen en verwarmen met Webasto

Neem een kijkje in de keuken, letterlijk, bij Webasto. Het familiebedrijf, een wereldwijde partner op het gebied van innovatieve systemen voor bijna alle autofabrikanten, met o.a. verwarmings- en koelsystemen voor caravans en campers. Er zijn efficiënte compressorkoelkasten om het eten en drinken in te koelen. De technologie achter deze compressorkoelkasten is een innovatie die meer comfort biedt in recreatievoertuigen, mede dankzij stille en compacte compressoren. Zo’n betrouwbare koelkast in de camper of caravan maakt het fijne vakantiegevoel compleet. Omdat er niet altijd overal even veel plaats is, zijn er divers uitvoeringen; van ruimtebesparende koelkasten tot ladekoelkasten.

DR65INOX koelkast - Dankzij de stevige lade is er direct overzicht op de inhoud van de koelkast
DR65INOX koelkast – Dankzij de stevige lade is er direct overzicht op de inhoud van de koelkast.

Okay, de groente en het vlees is goed gekoeld gebleven, maar ’s avonds willen we graag een warme maaltijd. Lekker koken in de caravan of camper op een kookplaat dus. Dat is ook heel goed mogelijk voor autonome avonturiers. Met de Diesel Cooker X100 bereid je probleemloos een warme maaltijd op het Webasto dieselkooktoestel. Ideaal voor iedereen die graag alleen afhankelijk wil zijn van de eigen brandstof. Simpel gezegd wordt voor de kookplaat diesel uit de tank van het voertuig gehaald, door de ontbranding ontstaat er warmte naar de keramische plaat. De Webasto dealer vertelt er graag meer over.

Voor kampeerders die gasloos en autonoom willen kamperen is er luchtverwarming op diesel. Webasto is marktleider op het gebied van dieselverwarming voor alle soorten voertuigen. Ideaal voor een warme cabine en warm water, ook voor meer onafhankelijkheid onderweg, voor zowel campers tot volledig geïntegreerde kampeerauto’s. Er zijn zowel lucht- als waterverwarmingssystemen en via de MultiControl kun je automatisch de gewenste temperatuur op een gepland tijdstippen instellen. De verwarming van afstand bedienen met een smartphone kan ook! Dan kies je voor Webasto ThermoConnect.

Te warm? Maak het koud!

Op warme vakantiebestemmingen is een airconditioning aangenaam om de caravan of camper af te laten koelen. Een airco werkt op een stroomaansluiting, dus is een standplaats met stroom nodig. De Cool Top Trail airconditioners zijn robuust, lichtgewicht en stil en kunnen bovendien met de warmtepomp functie ook verwarmen. De stille airconditioning heeft hierdoor een groot temperatuurbereik: van -5 tot 50 °C. Ideaal voor een comfortabele vakantie!

Webasto Cool Top Trail Outdoor Unit
Er is een actie t/m 30 juni 2022 waarbij de Cool Top Trail 20 en 24 tegen een aantrekkelijke prijs via de deelnemende officiële Webasto dealers wordt aangeboden.
Zie hiervoor www.cooltoptrail.nl

 

Webasto logo

Webasto Thermo & Comfort Benelux BV
Constructieweg 47, 8263 BC Kampen
www.webasto-comfort.nl

Heef u vragen over een Webasto producten? Of heeft u een technische vraag? Dan kunt u contact opnemen met een officiële Webasto dealer bij u in de buurt. U kunt deze vinden via de dealer locator:
dealerlocator.webasto.com/nl-nl< Terug naar de vorige pagina