Met Travelvision is tv kijken en goed internet overal mogelijk

Met Travel Vision mobiel IPTV maak je een eigen veilig WiFi-netwerk en ben je niet afhankelijk van de camping WiFiGenieten van de vakantie betekent voor velen dat er ook via de smartphone, tablet of laptop contact met het thuisfront wordt gehouden. Bovendien is het volgen van het nieuws, het zien van een belangrijke voetbalwedstrijd of je serie blijven volgen op tv belangrijk tijdens de vakantie. Met mobiel IPTV van Travelvision blijf je altijd goed verbonden!

Met Travel Vision mobiel IPTV maak je een eigen veilig WiFi-netwerk en ben je niet afhankelijk van de camping WiFi

Herken je dit? Op de camping zeggen ze over een goed WiFi-bereik te beschikken, maar als je vanuit de caravan of camper tv wilt kijken blijkt die internetverbinding toch heel traag of instabiel te zijn. Ergernis alom. Wat fijn dat het Nederlandse bedrijf Travelvision hoogwaardige producten op het gebied van connectiviteit voor campers en caravans heeft. Maak met mobiel IPTV zelf overal internet met een eigen WiFi-netwerk.

Unieke innovatieve technologie, gebruikersgemak en prijsstelling geven de doorslag in succes

Veilige verbinding

Travel Vision mobiel IPTV bestaat uit een snelle router en een krachtige buitenantenne. De witte unit met de krachtige buitenantenne wordt op het dak van de caravan of camper geplaatst en zorgt voor een goede ontvangst. Het werkt als een WiFi-booster. Je maakt hiermee een WiFi-netwerk in en rond de caravan of camper waarop je eenvoudig alle apparaten zoals mobiele telefoon, tablet, laptop en smart TV veilig kunt verbinden met het internet.

Met Travelvision is tv kijken en goed internet overal mogelijk

De Travel Vision mobiele IPTV router wordt binnen ingebouwd en is voorzien van een vaste geïntegreerde simkaart met een uniek IP adres. “Vanuit Nederland zenden wij het tv-signaal via een beveiligde internetverbinding uit naar het IPTV-systeem, zodat er overal in Europa door de klant tv gekeken kan worden”, legt Travelvision managing director Henk de Goeij uit. Het systeem bedien je gewoon met de afstandsbediening. Zo simpel kan tv kijken op de camping dus zijn. De jaarlijkse abonnementskosten hiervoor bedragen € 99,-.

Dataverbruik

Het systeem werkt eenvoudig en goed. Bovendien verbruikt het op deze manier veel minder data dan via een gewone mobiele internetverbinding. Henk: “Door een speciale compressietechniek verbruikt tv kijken via de Travel Vision IPTV functie in HD-kwaliteit slechts 0,6GB per uur. Dit is maar liefst 5 keer lager dan normaal. Televisie kijken wordt met ons systeem voordeliger.” Groot voordeel is dat er bij mobiel IPTV gewerkt wordt met een prepaid databundel die ieder moment is op te waarderen. Je hebt dus geen maandelijks abonnement voor data, maar je betaalt wat er wordt verbruikt.

 

logo Travelvision

Travelvision BV
Ir. Lelystraat 10
4251 LS Werkendam
E. info@travel-vision.com

Meer informatie:
www.travel-vision.com

Of via een van de dealers in Nederland
www.travel-vision.com/Home/dealers/< Terug naar de vorige pagina