Ja, de Coral suprème 670 van Adria heeft meer in petto. Het gaat bij deze nieuwe integraal camper vooral om de praktisch gerichte ruimtes die je niet alleen en prettig thuisgevoel geven, maar ook het avontuur in het reizen bij je wakker maakt. Direct als u binnenstapt ontstaat er een dwingende neiging om naar de horizon te vertrekken. Zo compleet en vertrekklaar presenteert de Coral Suprème zich. Je ziet het eigenlijk al aan zijn buitengewoon sportieve zilverkleurige exterieur, dat als een paard staat te trappelen om op weg te gaan. En dat alles wordt nog eens onderstreept door het eigentijdse interieur.

Het binnenste van de Coral Suprème

We zeiden het al: het interieur is helemaal vertreklaar. Dit model uit de Coral serie heeft alles in huis om met een goed en veilig gevoel uw vakantieplannen waar te maken. Te beginnen bij de gezellig zitgroep met verstel- en draaibare tafel. Overdag aangenaam verlicht door het nieuwe Adria Exclusieve Design Sunroof en het grote panoramavenster en ‘s avonds door de sfeervolle LED verlichting.

De prachtig verlichte zitgroep. De oven is optioneel
De prachtig verlichte zitgroep. De oven is optioneel

Slapen als een roos

Nu we het toch hebben over de avond, er wacht u een uitstekende nachtrust in comfortabele twee eenpersoonsbedden (en opbergruimte eronder) in het achterdeel, voorzien van hoogwaardige matrassen. Een of twee gasten aan boord? Geen probleem de zitgroep kan eenvoudig worden omgebouwd tot een extra slaapplek.

De eenpersoonsbedden van de 670 SL kunnen desgewenst bij elkaar aansluiten
De eenpersoonsbedden van de 670 SL kunnen desgewenst bij elkaar aansluiten

Koken als een gek…

De nieuwe S-lijn keuken biedt de mogelijkheid om een bekende kok de loef af te steken. Tot uw beschikking staan een 3-pits gasstel, een hoogwaardig Fenix NTM® werkblad, veel opbergruimtes, een 142 liter absorptiekoelkast en zo u wilt een optionele oven. Dus als het om uw kookkunsten gaat, dan is dit uw kans!

Baden in luxe

Kijkje in de badkamer van de Coral Suprème 670 SL
Kijkje in de badkamer van de Coral Suprème 670 SL

De Adria Coral Suprème beschikt over een eigen sanitaire ruimte, bestaande uit een draaibaar cassettetoilet, een grote wastafel met spiegel en een aparte douchecabine.

Multimedia

Zoals we bij Adria mogen verwachten, heeft de Coral Suprème een nieuwe multimediawand met LCD-arm, USB aansluiting en een plek om uw GSM op te laden. Daarnaast is er een nieuw geluidssysteem met versterker en subwoofer, verborgen speakers en Bluetooth. Dus heerlijk genieten van uw favoriete muziek.

Verwarming en warmwatervoorziening

U kunt kiezen uit een Truma of Alde verwarmingssysteem in combinatie met een boiler. Hoe dan ook, u zit er altijd warmpjes bij met de Coral Supreme 670.

Meerder indelingen

De Adrian Coral kent meerder indelingen met tal van speciale voorzieningen. Kies op uw gemak de indeling die u het meest aanspreekt en kom gerust kijken bij een van de Adria dealers.

De garage fungeert als een ideale bergruimte voor alle bagage
De garage fungeert als een ideale bergruimte voor alle bagage

Alle informatie en dealeradressen:
nl.adria-mobil.com< Terug naar de vorige pagina