Op weg met de camper biedt een ongelooflijk prettig gevoel van vrijheid en avontuur. Je neemt als het ware het comfort van huis met je mee, terwijl je geniet van de mooiste plekken in Europa. Weinsberg heeft dat goed begrepen en biedt elke globetrotter een keuze uit de CaraBusserie die maar liefst uit 8 modellen bestaat.

WEINSBERG CARABUS 540 MQ
WEINSBERG CARABUS 540 MQ

De Carabus 540 MQ 2020 is een echt ruimtewonder. Genoeg plek voor extra bagage zoals campingstoelen, een campingtafel, een barbecue en noem maar op. De keuken mag er zijn met zijn RVS spoelbak, een 2-pits gaskomfoor inclusief elektrische ontsteking en een 75 liter energiearme compressiekoelkast met een 10,2 liter vriesvak. De warmwatervoorziening wordt bediend met een enkele mengkraan met hendel. De waterleiding is geïsoleerd, dus klaar voor de wintervakantie.

CaraBus 540MQ interieur

De CaraBus heeft een bijzonder sfeervol woongedeelte dat voorzien is van LED-verlichting, en dinette met geïntegreerde verwarming, een 24” LED-TV, touche LED-spots en een CP-Plus bedieningspaneel. Op een simpele wijze is de comfortabele zitgroep om te bouwen tot een logeerbed. De ergonomische badkamer bestaat uit een draaibaar cassettetoilet met elektrische pomp, een wastafel met ruimte voor opleg en een geïntegreerde douche.

CaraBus 540MQ slapen

Slapen is een genot in het dwars geplaatste tweepersoonsbed met houten lattenbodem en schuimstof matrassen. Onder het bed bevindt zich een extra bergruimte die via de grote deuren aan het achterzijde bereikt kan worden. Optioneel is een hefdak met een verwarmd platvorm, dat een slaapplaats biedt voor twee personen. Een ideale plek om samen romantisch vanuit het bed te genieten van een mooie zonsondergang of zonsopgang.

www.weinsberg.nl< Terug naar de vorige pagina