De Camper Van V69 is vooral geliefd bij stellen die het heerlijk vinden om samen de wereld te verkennen. Daarbij speelt zijn compactheid en zijn wendbaarheid een grote rol. Maar het belangrijkste is natuurlijk zijn comfortabele interieur, naast de goede rijdeigenschappen van de V69 in combinatie met het chassis en de betrouwbare 2,3 MJet fiatmotor.

Uitstekend zit- en slaapcomfort

De 69V is nu uitgevoerd met extra ondersteunende ergonomische stoelen voorzien van een nieuwe vorm zitkussen in verband met de voorschriften ISOFIX. Het tweepersoonsbed achterin is voor het nieuwe seizoen uitgerust met een lattenbodem in plaats van goodside frame. Natuurlijk zorgt het hoogwaardige comfortmatras voor een optimale nachtrust. De afmeting van het bed is prettig ruim (195 x 149). In het slaapvertrek is voldoende bergruimte, waaronder een halfhoge kledingkast.

Optimaal slaapcomfort in de V69
Optimaal slaapcomfort in de V69

Comfortabel woonplek

Het interieur van de V69 straalt gezellige knusheid uit. De zitgroep bestaat uit de gedraaide rijstoelen en een uitschuifbare tafel met twee zitbanken. Boven de zitgroep bevindt zich een panoramadakluik dat voor een aangename lichtval zorgt.

Gezellig tafelen in de Sunlight V69
Gezellig tafelen in de Sunlight V69

Ergonomische keuken

De ergonomische keuken beschikt over een groot werkblad, brede schuiflades met softclose sluiting, een 3-pits gasfornuis met glazen afdekking en een 89 liter koelkast met 1 liter vriesvak. En dat alles maakt koken tot een feestje. Een afzuigkap is optioneel.

Een heerlijk ruime keuken
Een heerlijk ruime keuken
Een frisse en ruime badkamer
Een frisse en ruime badkamer

Frisse en ruime badkamer

De Vario badkamer is heerlijk ruim en heeft een grote spiegel en een kledingstang. Het dakluik heeft een geïntegreerde insectenhor.

En u zit er warmpjes bij…

De Sunlight V69 heeft een Combi 4 gasverwarming met geïntegreerde 10 liter boiler aan boord. Dus ook in het winterseizoen blijft uw interieur aangenaam op temperatuur.

Meer informatie en dealeradressen:
www.sunlight.de/nl/< Terug naar de vorige pagina