Dit perfecte instapmodel van Hobby daagt u direct uit tot het maken van avontuurlijke reisplannen. Met zijn betrouwbare en zeer schone motor is de Citroën Jumper 2,2 liter BlueHDi Euro 6d de juiste reisgenoot die u veilig en met eerbied voor het milieu naar uw bestemming brengt. Daarnaast is het vooral zijn comfortabele en zeer complete interieur waar u zich direct al bij het binnenstappen thuis voelt. In het woongedeelte bevindt zich een smaakvolle zitgroep met ruim plaats voor vier personen.

Hobby Optima Ontour T65 FL - zithoek

Hobby Optima Ontour T65 FL - keukenModerne keuken

De moderne keuken inspireert tot het bereiden van de meest smakelijke maaltijden op de drie grote kookpitten. Een prettig en veilig gevoel is dat het thermokoppel zodra er een vlam uitwaait de gastoevoer meteen afsluit. Het 91 cm hoge werkblad is extra ruim, dus uitgebreid koken is geen probleem. Om alle ingrediënten, dranken en levensmiddelen zo vers mogelijk te houden is de absorptiekoelkast met zijn aan beide zijden te openen deur onontbeerlijk.

Heerlijk slaapcomfort

Alle bedden in de serie Optima Ontour zijn voorzien van een GOODSIDE lattenbodem met fiberglas latten in drie verschillende hardheidsgraden. U kunt dus zelf bepalen hoe u het prettigst slaapt. Daarop bevindt zich een matras met 7 zones koudschuim. Al met al geniet u dan van een uitstekende nachtrust.

Hobby Optima Ontour T65 FL - slaapkamer

Hobby Optima Ontour T65 FL - badkamerGrote badkamer

Ruimte volop in de badkamer voor alle toiletartikelen. Echt prettig is dat de doucheruimte een aparte plek heeft.

Verwarming en warmwater

De Truma Combi 6 met geïntegreerde 10 liter boiler zorgt ervoor dat de Optima Ontour T65 FL in de kortste keren aangenaam verwarmd is.

Kortom, de Hobby Optima Ontour T65 FL is in elk opzicht uw ideale reisgenoot.

Meer informatie en dealeradressen:
www.hobby-dealers.nl

 < Terug naar de vorige pagina