Je zou het niet verwachten, maar met zijn lengte van 545 cm x 205 cm heeft dit juweeltje van een buscamper heel wat luxe te herbergen. Overigens mag zijn aangepaste exterieurdesign er best zijn. Die dynamische uitstraling van zijn body houdt een belofte in over zijn rijprestaties. En dat zit helemaal goed met zijn betrouwbare Fiat Ducato 2,3 liter 120 Multijet Euro 6D Temp motor onder de motorkap.

Wat dat betreft is de Knaus Boxstar 540 in elk opzicht een veilig en comfortabel voertuig te noemen. Maar daar gaat het niet alleen om, want de binnenpret moet nog komen!

Doorkijk naar het achterdeel waar het slaapvertrek is
Doorkijk naar het achterdeel waar het slaapvertrek is

Het interieur heet u van harte welkom

Zodra u de Boxstar 540 binnenstapt, gaat er een wereld van verrassingen open. In het voorgedeelte ziet u de smaakvol bekleden draaistoelen en op de achtergrond het overzichtelijke dashboard dat de bestuurder de wegwijst naar nieuwe avonturen.

Gezellig tafelen met een extra uitschuifbaar blad
Gezellig tafelen met een extra uitschuifbaar blad
De compacte keuken met een uitschuifbaar werkblad
De compacte keuken met een uitschuifbaar werkblad

Als de stoelen eenmaal gedraaid zijn, maken we kennis met een ruime en comfortabele zitgroep. De tafel verbergt nog een extra uitschuifblad en dat is altijd handig, Lopen we verder naar binnen dan zien we een volwaardige keuken met een 2-pits gaskomfoor en een 70 liter compressorkoelkast. Alle kastjes, lades en bovenkleppen gaan geruisloos dicht door hun softclose systeem. En dit alles wordt op een sfeervolle wijze door LED spotjes verlicht

En dan het slaapverblijf

De mooiste verrassing zit in de staart, zeggen ze wel eens. Nou dat klopt, want in het achterdeel bevindt zich een groot dwars geplaatst tweepersoonsbed dat een grandioze nachtrust in het vooruit stelt. Daarnaast veel bergruimte en een toiletruimte met douchecabine. Tja, wat blijft er dan nog te wensen over? Een goed humeur en genieten van een avontuurlijke vrijheid!

De praktische badkamer…
De praktische badkamer…

Meer informatie en dealeradressen:
knaus.com/nl/< Terug naar de vorige pagina