Wie gaat voor een avontuurlijke kampeerervaring, het liefst off road, zal genieten in het Outback Experience Center in Grou. Hét kampeercentrum voor elke avonturier. Van Outback Cabin tot praktische daktent. Alle kennis en informatie is in huis. En, dankzij slim design en de hyperlichte camper-afzetunits en daktenten wordt kamperen een luxe ervaring.

Stel, je bent op zoek naar een avontuurlijke manier van kamperen. Dan is de aanschaf van een daktent absoluut de moeite waard om te overwegen. Bij Outback kun je kiezen uit verschillende topmerken daktenten zoals Thule, Sheepie, iKamper, Dare to be Different en Autohome. “Of je een Defender of Fiat500 rijdt, er is een altijd tent die bij jouw auto past”, legt Jesper van team Outback uit.

OUTBACK - daktenten

Vijf merken

Onder het mom van ‘ontdek de wereld vanuit je eigen auto’ zijn er diverse daktenten. Jesper: “Een daktent biedt flexibiliteit; jij kiest waar én met welke auto je reist. Voor elk soort reis is er een daktent. Bij Outback nemen we de tijd voor jou en richten we jouw ideale kampeervakantie in met daktent en toebehoren.”

Autohome Airsky 360˚

Kijken we naar het merk Autohome, dan is duidelijk dat er per 2023 een nieuwe generatie hardshell daktent is geintroduceerd: de Air-Sky. “De shell is uitgerust met een panoramisch raam op het dak, met een dubbel resultaat: het wonder van het kijken naar de sterrenhemel terwijl je comfortabel in de tent ligt en extra ventilatie voor een optimaal leefklimaat in de daktent. Als je de Autohome Airsky 360˚ kiest, dan krijg je een daktent die uitblinkt in zijn snelle en moeiteloze opzet en hoogwaardige kwaliteit. Met zijn unieke Maggiolina constructie kun je de tent binnen een handomdraai opzetten, zonder gedoe met stokken of ingewikkelde montageprocedures. Dit maakt de Airsky 360˚ ideaal voor reizigers die vaak van locatie veranderen en geen tijd willen verspillen aan het opzetten van hun kamp. Met zijn gebruiksvriendelijkheid en snelheid biedt deze tent een stressvrije kampeerervaring, waarbij je meer tijd kunt besteden aan het genieten van je avontuurlijke reizen”, legt Jesper uit. De Autohome Airsky 36 ˚ is in verschillende breedte en lengtematen bestellen: S-M-L en Extra lang.

Vickywood Mighty Oak

Een andere mogelijkheid is de Vickywood Mighty Oak, de perfecte hybride samensmelting van een daktent die vouwt en een daktent met harde schaal. Jesper vertelt: “Als je deze daktent kiest dan ga je voor een daktent die vooral bekend staat om zijn robuustheid en duurzaamheid.

Vickywood Mighty Oak daktent

Deze daktent is gebouwd om de tand des tijds te doorstaan en is perfect voor kampeerders die vaak off-road gaan en blootgesteld worden aan ruige omstandigheden. De Vickywood Mighty Oak biedt een ruim interieur en een stevige constructie, waardoor het ideaal is voor gezinnen of groepen die op zoek zijn naar een betrouwbare schuilplaats in de wildernis. Door zijn traag schuim matras is het een van de best liggende daktenten op de markt.”

Je kan de Mighty Oak in twee verschillende maten (160 & 190) en twee verschillende kleuren bestellen (grijs & goudbruin).

Thule Approach

Kies je de Thule Approach dan ga je voor veelzijdigheid en aanpasbaarheid. Deze daktent is ontworpen met het oog op flexibiliteit, waardoor het gemakkelijk kan worden aangepast aan verschillende voertuigen en kampeerbehoeften. Jesper: “Met zijn snelle installatie en afbreekbare functies is de Thule Approach perfect voor avonturiers die vaak van locatie veranderen en op zoek zijn naar een tent die zich aanpast aan hun dynamische levensstijl. Bovendien biedt de Thule Approach een uitstekende bescherming tegen de elementen en een comfortabel slaapgedeelte, waardoor het een veelzijdige keuze is voor uiteenlopende kampeeravonturen.

Outback Experience Center

Natuurlijk is het fijn om de verschillende daktenten te bekijken en informatie in te winnen.

In het Outback Experience Center in Grou kan dat. Ze zijn de enige officiële leverancier en dealer van Vickywood en Autohome in Nederland. Met een showroom van 1500 m2 is het Outback Experience center de grootste daktenten showroom van Nederland.

www.outback.nl en www.outbackdaktenten.nl



< Terug naar de vorige pagina