Op avontuur met de Caretta 1500 minicaravan. Caravancentrum Waterland is de importeur van de opvallende minicaravans met de naam Caretta. Echte blikvangers en vanwege het lichte gewicht ideaal om achter vrijwel ieder model auto te trekken. Met deze minicaravan heb je alles bij je om op avontuur te gaan; je ruime bed, opbergruimte en een kampeerkeuken.

De Caretta’s zijn op menig kampeerbeurs te bewonderen én in de showroom in Purmerend bij Caravancentrum Waterland. Importeur Jan van Zon vertelt: “Deze hippe minicaravans stel je voor een groot deel zelf samen. De Caretta is supercompact, aerodynamisch en lichtgewicht en heeft standaard twee slaapplaatsen.

Caretta 1500 - Raam Caretta 1500 - Keuken met kasten en koelkast Caretta 1500 - Verstopt

De Caretta serie begint met het Mini model. Met een gewicht van slechts 390 kg kan de Mini Caraetta zelfs worden getrokken door kleine e-auto’s. Dan hebben we het grotere model, de Caretta 1500. Deze minicaravan biedt ook plaats aan twee personen, maar is iets breder en langer dan de Mini. De Caretta 1500 tonen we in de showroom in diverse kleuren, antraciet, grijs, champagne en een door onszelf gekozen kleur roestbruin.” Op de camping zal je bij deze minicaravan vaak horen: wat een schatje!

Ruim bed

De Caretta 1500 is zelfs uit te breiden met een daktent, zodat er vier personen een slaapplaats hebben. De minicaravan zelf is ontworpen voor twee personen, die in de cabine comfortabel kunnen slapen op een bed van 1,5 bij 2 meter. In de cabine is heel wat opbergruimte én aan elke zijde is een deur (handig met in bed stappen) en raam om te ventileren en natuurlijk voor een goede lichtinval binnen. Dankzij ingebouwde horren blijven insecten buiten.

Caretta 1500 - Ruim bed

Koken? Ja ook dat kan als je de achterzijde van de Caretta opent. Er komt een keuken met kasten en koelkast tevoorschijn. Ook is er een wasbak met kraan. Er is een boiler aanwezig, zodat je ook warm water hebt.

Stabiliteit

Voor een stabieler en veiliger weggedrag is de caravan uitgerust met een stabilisatorkoppeling. Koppel de minicaravan achter de auto en rijdt het avontuur tegemoet. Door zijn stabiliteit en zijn aerodynamica kan deze Caretta 1500 met gemak heel wat kilometers afleggen naar de gewenste camping. “Als je op je bestemming aan bent gekomen zal je de Caretta 1500 door zijn lichtgewicht gemakkelijk kunnen afkoppelen en hem op zijn kampeerplaats kunnen duwen. Draai het neuswiel naar beneden, rol hem op zijn plaats, en je bent klaar om te genieten”, aldus Caravancentrum Waterland.

Maak de Caretta helemaal naar eigen wens, zowel interieur als exterieur, met verschillende opties en kleuren.

Offroad

Eerdaags staat er ook weer een Caretta Offroad in de showroom waarmee Caravancentrum Waterland laat zien hoe je uit kunt pakken met dit model. Denk aan bijvoorbeeld stalen velgen en een reservewielhouder in offroad-uitvoering. Met offroad banden, doorlopende bumpers en een zeer stevig stalen frame houdt hij het hoofd koel, zelfs op ruig terrein.

 

caretta logo

Specificaties Caretta 1500:
Totaal lengte: 418 cm
Totale breedte: 205 cm
Max. toelaatbaar KG: 750 kg
Rijklaargewicht: 468 kg
Kleurmogelijkheden: Wit/ Champagne, Grijs en Antraciet< Terug naar de vorige pagina