BUITENGEWOON GENIETEN MET DE KINDEREN

De kabe Scandinavia 590 RK is een gezinsmodel dat garant staat voor onvergetelijke vakanties met de kinderen. In het achterdeel van de caravan bevindt zich een compleet slaapvertrek voor de ouders én de kinderen. Het stapelbed kan voor meer privacy eenvoudig worden afgescheiden van het grote tweepersoonsbed van de ouders. In de boeg van de 590 RK is de woonruimte voorzien van een uiterst royale zitgroep die desgewenst ook kan dienen als een extra slaapplek.

KOKEN IS EEN FEEST

Zelfs een chef-kok weet in de luxe keuken zijn gastronomische weg te vinden. Met een 3-pits gaskomfoor en een oven kunt u een scala aan gevarieerde gerechten bereiden. In de grote 142 liter koelkast met een ruim diepvriesvak, zorgt voor een prima gekoelde voorraad van levensmiddelen en dranken. Ideaal tijdens warme dagen, maar natuurlijk is een koud drankje in alle seizoenen ook niet te versmaden.

Het ruime sfeervolle interieur met zijn royale zitgroep
Het ruime sfeervolle interieur met zijn royale zitgroep.

HET HELE JAAR WARMPJES ER BIJ

Het hele jaar zit u er warmpjes bij. Een koud voor- of najaar zal u niet deren, want de Beduin Scandinavia is standaard uitgerust met warmwaterverwarming en elektrische vloerverwarming. Klappertanden? Onmogelijk in dit juweel van een caravan.

BIJZONDER SFEERVOL INTERIEUR

In het interieur zien we fraaie toegepaste combinaties van natuurlijk elementen, zoals leisteenachtige tinten, sneeuwwitte vlakken en een decor van echt hout. Opvallend is dat de handgrepen van de bovenkasten eveneens van massief hout zijn. Kortom tal van Scandinavische accenten die naast de directe en indirect verlichting een hartverwarmende sfeer oproepen van luxe en comfort, zoals u dat thuis ervaart.

De familieslaapkamer ademt rust en comfort uit
De familieslaapkamer ademt rust en comfort uit.

HET EXTERIEUR IN EEN MODERN DESIGN

Ook het uiterlijk van de nieuwe Beduin Scandinavia 590 RK mag gezien worden. Net als de andere 6 modellen in deze serie is de caravan standaard uitgevoerd met een witte gladde beplating, een extra brede toegangsdeur met een groot raam, mooie trapeziumvormige ramen, chroomkleurige rangeergrepen en een strakke disselafdekking.

STANDAARD VEILIGHEIDSUITRUSTING

Alle zeven modellen van de Dethleffs Beduin Scandinavia zijn standaard uitgerust met een stabilisatiekoppeling, merkbanden van topkwaliteit, een hagelbestendig GFK-dak, zelfstellende remmen en een handige kogeldrukmeter.

Kortom, met de Beduin Scandinavia 590 RK is het in elk seizoen genieten van luxe en comfort tijdens het kamperen.

Meer informatie en dealeradressen:
www.dethleffs.nl< Terug naar de vorige pagina